Şimdi Ara

iPhone 5s / 5 fiyat farkına değer mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir de ben iPhone kullanayım diyerek yola çıktım.Bütçem gereği de iP5 ya da iP5s almayı düşünüyorum.
    iP6 da yuvarlak köşeleri sebebiyle hiç beğenmedim orası ayrı
    Sorum başlıktaki gibi.5s , 5 ile arasındaki fiyat farkına değer mi ?
    Performans olarak dağlar kadar fark olmadığını düşünüyorum o sebeple performansı eliyorum.
    Geriye benim için önemli olan kamera ses ekran ve malzeme kalitesi kalıyor.
    5in siyahı mükemmel ve 5ste yok aynı renk ama bildiğim kadarıyla siyahlar inanılmaz derecede soyulma yapıyor.
    Baktığım incelemelerde kasa kalitesi dışındaki farklar gözle görünmeyecek kadar az.
    Siz bu durumda ne önerirsiniz ? Ortalama 200-300 tl fark var.Bu durumda hangisini almak daha mantıklı ?
    Teşekkürler

Edit:Sevgili arkadaşlar o fiyatlara çok daha güzel telefonlar olabilir lakin konuyu ios-android tartışmasına çevirmemek adına bu notu yazmak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mykonos. -- 25 Aralık 2015; 15:32:24 >

• Günlük kullanımda ikisi arasında pek bir fark olmaz ama almışken ben olsam iPhone 5S alırım. 5S daha önemlisi güncel en önemlisi parmak izi okuyor. Bu bile tercih sebebi benim için. Bir de iPhone 5 deki yuvarlak tuşta kare halka hoşuma gitmiyor. Karar sizin. Keyifli iyi günler dilerim kendi şahsiyetim adıma =)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -DanceOfEternity- kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
    Parmak izi benim için önemli değil.5'in siyah olmasını sevmiştim ancak anlaşılan soyulma sebebi ile siyahı kaldırmışlar 5s'te tam soyulan kısım metalik kalanı siyah şeklinde yapılmış.
    Demek ki adamlar boş yere güzelim siyahtan vazgeçmemişler 5s yorumunuza katılıyorum etrafındaki ufak çerçeve daha güzel göstermiş.
  • Rica ederim. Bende LG G2 kullanıyorum. 5S'e geçeceğim. İyi akşamlar =)

• 5 ve 5s dönemi geride kaldı Androide yönel bütçe varsa üst segment cihazlara bak. Bu iki cihazda çok eskidi. İlla ıphone olsun diyorsan 6 veya 6s'e yönel...

• 5s alın parmak izi okuyucu var şahsen o fiyatlara g4 alırım
  • ne diyorum N kullanıcısına yanıt
    Hocam ne ara eskidi yahu ? Ben discovery kullanicisiyim bana yetiyor da artiyor ama elime para gececek diye almayi dusunuyordum.Androidde guzel cihazlar var da fazla pahali geldi bana.G3 fiyatina gore guzel duruyor mesela.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Değer tabi
    Dağlar kadar fark var

• yunus626emre kullanıcısına yanıt
    Hocam ekran ses kamerada fark yok denecek kadar az.
    Kasa kalitesi olarak aynı ama 5s metalik çerçeve olduğu için soyulmayı belli etmiyor.
    Bence dağlar kadar fark yok
    Parmak izi ile slow motion dışında ekstra özellik göremedim ki gerekli de görmüyorum onları.
    ios 6lı ip5in ios 7li ip5sle performans olarak da aynı olacağını düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FakülteninReyizi

Hocam ekran ses kamerada fark yok denecek kadar az.
    Kasa kalitesi olarak aynı ama 5s metalik çerçeve olduğu için soyulmayı belli etmiyor.
    Bence dağlar kadar fark yok
    Parmak izi ile slow motion dışında ekstra özellik göremedim ki gerekli de görmüyorum onları.
    ios 6lı ip5in ios 7li ip5sle performans olarak da aynı olacağını düşünüyorum.

iOS6'lı 5 bulmak çok zor.
    Ayrıca TouchID telefon sektöründe bir devrim. Kullandıktan sonra rahatlığı anlaşılıyor. SlowMotion her telefonda olmalı.
    Ayrıca işlemci farkı da var. A6'yı kullanıyor 5
    A7 kullanıyor 5S + bir de M7 yardımcı çip

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.