Şimdi Ara

Iphone 5s : 3g'den edge'ye düşme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 3-4 gün önce yeni vodafone hat aldım, telefonuma gelen tüm internet mms ayarlarını yaptım sağladım. ancak 3g mi açtıktan en fazla 5 dk sonra telefonumun interneti otomatik edge ye düşmekte, genelde 1-2 dk 3g de kalıp edgeye düşüyor. uçak moduna açıp geri kapattığımda veya ayarlarda 3g edge 3g arasında geçiş yaptığımda tekrardan 3g gelmekte ancak sorun üstte de dediğim gibi 1-2 dk sonra tekrar başlamakta. sorunun çekip çekmemesiyle ilgisinin olduğunu düşünmüyorum ki zaten yanımızda baz istasyonu bulunmakta, önceki hattım ( bimcell ) çok iyi bir şekilde 3g çekmekteydi, şehrin göbeğindeyiz. yardımlarınızı yanıtlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler.

telefon modelim: iphone 5s ( konunun bir benzerini vodafone bölümünde de açmış bulunmaktayım )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• vodafone hatlarda bi sorun var sanırım kuzenımde iphone 6 var edgeye düşüyor kız arkadaşımda 4s var edgeye düşüyor ikisi de vodafone. Ben turkcell ve 5s kullanıyorum cok nadir edge ye düştüğünü gördüm
  • Arkadaşlar yardımınızı bekliyorum

• Forumun 'Mobil Operatörler' kısmında konu açmanızı öneririm.
  • Bu telefonun sorunu degil sebekeden kaynaklaniyor

• iPhone 5 te ios 9 öncesi benimde çok canımı sıkan bir olaydı fakat ios 9 a geçtikten sonra bu sorunum ortadan kalktı. Kilit tuşuna bastığımda bazen Edge te olduğunu görsemde kilidi açtıktan sonra 3G hemen aktif oluyor. Sürümünüz ne bilmiyorum ama sorunun çözümü kesin ios 9 dur da diyemem. Avea müşterisiyim ve uzun zamandır aynı hattı kullanıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 5s İlginç Şarj sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.