Şimdi Ara

iPhone 5s 1300 tl alsam mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Vatan Bilgisayar açılıyor da buraya, açılışa özel iPhone 5s 1300 tl diyorlar. Uzun süredir piyasayı takip etmiyordum. iPhonelar zaten 1500e falan düşmüş diyorlar. Bu 4,5 g olayını desteklemiyormuş falan diye herhalde. Bunun olayı nedir? İleride sorun yaratır mı? Alsak ileriye dönük bir sıkıntı yaşar mıyım 4,5gye geçerlerse.

Olayı bilmiyorum. Aydınlatırsanız sevinirim.

Bu arada Lg G3 kullanıyorum. Fazla doluluktan mıdır nedir yavaşladı artık. Değiştiresim var yani telefonu.

Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• G3 ten sırf 200 lira ucız diye 5s e geçmek için sanırım biraz ne istediğini bilmez olmaz gerekiyor.

• 1300 çok iyi fiyat sakın kaçırma
  • endoplazmik bir kulum kullanıcısına yanıt
    Sırf 200 lira ucuz diye değil hocam. Keşke eleştirmek yerine yazdıklarıma cevap verseydiniz. Zaten geçmek istiyordum.

• Alınır hocam , tek elle kullanım kolaylığında bile tercih edilebilir bir telefon
  • endoplazmik bir kulum kullanıcısına yanıt
    G3'ten neden geçilmesin sürekli kasıyor. Arkadaşımda var bizzat gördüm. InstaMessage kurmuş. Biriyle konuşuyordu ikide birde telefon kitleniyor uygulamadan atıyordu. 5s'te bunların hiçbirini yaşamaz en azından.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gayet güzel fiyat.
    Neredeki Vatan hocam orası, belki almak isteyen arkadaslar olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S3'ü Verip iPhone 5 almalı mı ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle hocam. Birini aramak için rehberi açıyorum yarım dakika bekletiyor kişilerin gelmesi için. Geldikten sonra arama tuşuna basıyorum, 10 saniye sonra arıyor. Zaten şarj olayı da bitti. 1 buçuk yıldır kullanıyorum telefonu.

@yunus626emre Amasya'da Vatan Bilgisayar yeni açılıyor da, Amasya'da olan varsa duyurulur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

G3'ten neden geçilmesin sürekli kasıyor. Arkadaşımda var bizzat gördüm. InstaMessage kurmuş. Biriyle konuşuyordu ikide birde telefon kitleniyor uygulamadan atıyordu. 5s'te bunların hiçbirini yaşamaz en azından.

1 sene sonra yaşayacak ama.
  • Ben almazdım, G3 den sonra çok küçük gelecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: crysisis

Ben almazdım, G3 den sonra çok küçük gelecektir.

Hocam maddi durumu denkleştiremedik. Alamayacağız zaten. Ancak zaten küçük telefon istiyorum artık. Ablamda HTC One Mini 2 vardı. Onu alacağım G3'ü ablama verip. Sıkıldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Milfka -- 28 Ocak 2016; 23:19:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoxFun

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

1 sene sonra yaşayacak ama.

Güncellemezse yaşamaz. En azından takılmaz şişmez kasmaz. Zaten iOS 9 sorunlu bir yazılım oldu. Tam oturduğunda 5s için gerekli optimizasyonları yapacaktırlar. Seneye de dediğim gibi güncellemezse hiçbir sıkıntı yaşamaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Androidte daha yeni daha iyi cihazlar var o butceye bende olsam almazdim bu saatden sonra o paraya 5S i

• 5s alynmaz çok eskidi artyk g3 ile devam edin
  • patren kullanıcısına yanıt
    Hocam şu an o parayı başka bir yere harcamam gerekti zaten. İleriye dönük 6s düşünüyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.