Şimdi Ara

İphone 5C söylentisi doğruysa ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Bildiğiniz gibi Apple'nin 10 Eylül'de yapacağı tanıtımda , söylentilere göre C modeli olarak renkli iphone'leri satışa sunacak.
    Ben bu konuda sizlerin fikirlerini almak istiyorum. Sizce Apple C modeli çıkararak nasıl bir satış stratejisi uyguluyor ? Ben C modelinin çıkacak olmasından rahatsızım açıkçası. 5S ile devam edip çizgisini kaybetmemeliydi bana göre.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• C Modelini Niye Bu Kadar Küçümsediğinizi Anlamıyorum Doğrusu Herkezde Plastik Takıntısımı Var Bu Nedir Alan İstediğinden Alır Herkezin Durumu İkanı Olmuyabilir Ben Eminimki C Serisi En Çok Satılan Model Olucak Görüşüm Budur
  • Çizgi dediğin sadece zenginlerin alabileceği telefon olması ise öyle bir şey yok zaten hocam , yok plastik kasa öizgiyi bozdu diyorisen haklı olabilirsin ancak 3GS de kullanılan plastiğin dayanıklılığı artırılmış hâli kullanılacağı için fazla sorun çıkarmaz diye düşünüyorum , birde söylentiler doğruysa yani iphone 5 üretimden kalkacaksa Apple kendi çıkarlarıniçin en doğrusunu yapmış olacak bana göre

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: redand

Çizgi dediğin sadece zenginlerin alabileceği telefon olması ise öyle bir şey yok zaten hocam , yok plastik kasa öizgiyi bozdu diyorisen haklı olabilirsin ancak 3GS de kullanılan plastiğin dayanıklılığı artırılmış hâli kullanılacağı için fazla sorun çıkarmaz diye düşünüyorum , birde söylentiler doğruysa yani iphone 5 üretimden kalkacaksa Apple kendi çıkarlarıniçin en doğrusunu yapmış olacak bana göre

Çizgi dediğim zenginlik falan değil hocam. Malzeme kalitesinden bahsediyorum. Mesela Apple'nin her zaman siyah ve beyaz renkleri tercih etmesi de bir çizgi.

Orijinalden alıntı: Since1903

quote:

Orijinalden alıntı: redand

Çizgi dediğin sadece zenginlerin alabileceği telefon olması ise öyle bir şey yok zaten hocam , yok plastik kasa öizgiyi bozdu diyorisen haklı olabilirsin ancak 3GS de kullanılan plastiğin dayanıklılığı artırılmış hâli kullanılacağı için fazla sorun çıkarmaz diye düşünüyorum , birde söylentiler doğruysa yani iphone 5 üretimden kalkacaksa Apple kendi çıkarlarıniçin en doğrusunu yapmış olacak bana göre

Çizgi dediğim zenginlik falan değil hocam. Malzeme kalitesinden bahsediyorum. Mesela Apple'nin her zaman siyah ve beyaz renkleri tercih etmesi de bir çizgi.

Hocam radikal değişikliklere alışmak zaman alır ama alışıncada göze iyi gelir, beyaz iphonelar ( ön paneldn bahsediyorum ) çıkarkende epey eleştirilmişti ama şimdi beyaz almak isteyen-alan büyük bir kesim var, renklileride almak isteyen büyük bir kesim olacaktır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Birde bu cikti. Yok begenmedim yok rahatsizimcilar :) arkadaslar zorla satmiyorlar almazsiniz olur biter. Adamlar belli bir yas araligini ve cin, hindistan gibi pazarlari hedefliyorlar. Yaptiklari gayet dogal. Hem az sapredin, 6 gun kaldi. Tanitilsin, ciksinda sonra bir yargiya varirsiniz.

Orijinalden alıntı: gduman

Birde bu cikti. Yok begenmedim yok rahatsizimcilar :) arkadaslar zorla satmiyorlar almazsiniz olur biter. Adamlar belli bir yas araligini ve cin, hindistan gibi pazarlari hedefliyorlar. Yaptiklari gayet dogal. Hem az sapredin, 6 gun kaldi. Tanitilsin, ciksinda sonra bir yargiya varirsiniz.

Hocam başlığa bakarsan biz zaten ''C Modeli çıkarsa' ihtimalini konuşuyoruz. Ben rahatsız olsam ne olur olmasam ne olur , Apple'nin kendi kararıdır. Ben gider yine S modelini alırım zaten. Burada durumun Apple tarafından hızla nasıl değiştiğini vurgulamak amaç

bu arada apple ın asıl rengi beyazdır ilk mac ler ipodlar vs. hep beyazdı ama iphone u siyah olarak çıkardılar, sonra yanına beyazını eklediler.. şimdide ipodlardaki gibi renk seçenekleri sunuyorlar 5c modelinde.. benim hoşuma gitti açıkcası böyle bişey yapmaları, telefonların renkli olmasıda güzel

Orijinalden alıntı: themagnificent

5c'nin tutacağını düşünüyorum fakat türkler bu cihazı nasıl benimseyecek en çok merak ettiğim konu bu.

merak bizim türkler de samsung hastası çok. ellerinde ki s3 leri s2leri satar üstüne koyar alırlar. o zaman görürler ios un kalitesini.
  • Herkes diyor ki Apple kalitesi düşecek herkesin elinde plastik iPhone olacak. E telefonla prestij yapmaya çalışıyorsanız yapmayın zaten. 10 kişinin 7sinde iPhone var ama yapabildikleri hakkında fikirleri bile yok. Forumda da binlerce insan var telefona 1000-1200 lira ustu vermek istemeyen, ancak doğru düzgün telefon bulamayıp 2.el arayan yada kasan Android kullanan. Bu durumu WP biraz olsa da rahatlattı ve 520 peynir ekmek gibi satıyor duruma bakılırsa. Bu fiyatlarda bir iPhone da olursa hem insanlar kaliteli telefon kullanır hem de şirket kazanır. Ayrıca geliştirici kısmından bakmak lazım. XDA forumuna girerseniz görürsünüz Android yada iPhone için uygulama geliştirmek isteyip telefonu alacak parası bulunmayan bağış toplayanları. Geliştiricilere de ulaşması kolay bi seçenek olacaktır. Sadece ergenler alıp ortalıkta pembe pembe dolaşacak diye düşünmeyin..

Yazdıklarım kendi görüşümdür, eksik yada yanlışlar olabilir, affola..

Bu arada bende almayı düşünüyorum çıkınca elim müsait olunca. iPod'a 800e yakın para verdik az daha kasarız en azından internet olur içinde

• sar değerini bu sefer düşürmüşlerdir umarım. 4 te ilk aramada resmen başım ağrıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayZagor -- 5 Eylül 2013; 0:51:07 >

Orijinalden alıntı: Coleslaw

Apple dan Türkiye ye ucuz telefon çıkmaz 5S 2000 lira olsa 5C taş çatlasa 1600 olur az mı

Eğer çıkarsa ben de 5C'nin 1300-1400 seviyelerinde olacağını düşünüyorum. Olan 4 ve 4S'ye olacak. Özellikle 4S 1200 seviyesini görecektir.

• Beğenmeyen almayasın, ne kadar farklı ürünler olursa o kadar çok kitleye hitap edebilirler, klasik stilden vazgeçmek istemeyen 5s alır. Tek model olarak 5c olmayacak sonuçta.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.