Şimdi Ara

Iphone 5c mi 5 mi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fafa1236

Tabiki 5. Plastik kasa nerede, metal kasa nerede ?

nedense metal kasalarınız daha kötü oluyor. annem de 5c var, taş gibi taş
    Sizce hangisini tercih etmeliyi. Maglum Apple ın her sene bir cihazı devre dışı bırakma politikası falan.
    Bütün önerilere açığım.

Orijinalden alıntı: suuyurbendeuyurum

5c bir sene daha fazla güncelleme desteği alacak.Hem de daha ucuz.Aliminyum kasa için 100 lira fazla ödenmez.

5c güncelleme desteği 5 ile kesilecek,arada donanım olarak çok büyük bir fark yok kasa olarak 5 donanım olarak 5c bir tık ötede,ios 9 da 5 de 5c de son güncellemesini alcak daha sonra 10 ile tamamen 64 bite yogunlaşılacak

Orijinalden alıntı: sodavisne

Peki fiyatlar normal mi?

Ben geçen haftaya 850 TL'ye, kozmetik olarak 9/10 olarn 32 gb iphone 5 (ios 7) aldım. Telefon hiç kullanılmamış gibi duruyordu fakat bataryası ölmüştü. Kalan 1 aylık garantisiyle de servise verdim, umarım bataryayı değiştirip verirler. 2. el işi şans işi, dikkat et her zaman

quote:

Orijinalden alıntı: baran b

quote:

5c bir sene daha fazla güncelleme desteği alacak.Hem de daha ucuz.Aliminyum kasa için 100 lira fazla ödenmez.

5c güncelleme desteği 5 ile kesilecek,arada donanım olarak çok büyük bir fark yok kasa olarak 5 donanım olarak 5c bir tık ötede,ios 9 da 5 de 5c de son güncellemesini alcak daha sonra 10 ile tamamen 64 bite yogunlaşılacak

hayır.5c 5s ile birlikte çıktı.İçindeki donanımlara bakarak konuşmayın.Bu nedenle 5c 1 sene daha fazla güncelleme alacak.İos 10 uda görecek 5c.

Aynen katılıyorum hocam iPhone 5C bir sene daha fazla götürecektir. 5c kullandim cok saglam telefon tas gibi Suanda 5S kullaniyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone 11 mi galaxy s20 mi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Red Devil007 kullanıcısına yanıt
    iyi bir şey miydi kötü müydü bilemedim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sodavisne

iyi bir şey miydi kötü müydü bilemedim :D

Hocam iyi bir sey tabikide iPhone 5C cok saglam telefon, fakat bi andirod merakina lg g2 ile takas etmistim. Sonrada üzerine 250 TL bi fark vererek tekrardan iPhone aldim 5S aldim. garantili demek istedigim su ki; apple kullanan bi kisi gercekten vazgecemiyor ben bunu bilir bunu söylerim

quote:

Orijinalden alıntı: baran b

quote:

hayır.5c 5s ile birlikte çıktı.İçindeki donanımlara bakarak konuşmayın.Bu nedenle 5c 1 sene daha fazla güncelleme alacak.İos 10 uda görecek 5c.

hocam asıl donanımlara bakılarak konuşmak lazım,5c tamamen ip5 in çizilme vs. sorunlarına karşı alternatif bir ara model olarak çıktı normal olarak 4-4s-5-5s-6 yı yıllara bakarak sınıflandırabilirsiniz çünkü her amiral model arasında büyük farklar var,4s-5 ram işlemci 5-5s ve 5s-6 işlemci vs. ama 5 ve 5c arasında öyle major güncelleme oynatacak kadar fark yok en basitinden applenin sitesine baktıgımızda yeni güncelleme ile fişi çekilecek telefonun modeli en düşük olarak yerleştirilir 5 üretimden kalktı 7 ile 4 8 ile 4s kalktı satıştan 9 ilede 5c kalkacak.

• Arkadaşlar 5c ios 9 ile serüvenini kapatacak. Normalde 5 in kasası sıkıntılı olmasaydı apple store da 5 in 8gb modeli olacaktı. Bende 5c kullanıyorum kasa gayet iyi, 5 yerine 5c alınmalı. Fakat ios 9 son durağı olcak.
    5c nın bilinmiş bir sıkıntısı var mi peki hocam
  • ios 8 le 5s imde bile performans kaybi var hani 5 yada 5c ios 8 olusu seni uzmesin dostum,dis gorunum olarak 5 daha guzel cihaz ele aldiginda da farki goruyorsun,5c de 3gs ler gibi plastik falan ama kaliteli gacir gucur ses yapan cinsten degil,5c nin bataryasida 5 den daha uzun gidiyor alan ve kullananlarin yalancisiyim.

Orijinalden alıntı: beter.böcek

ios 8 le 5s imde bile performans kaybi var hani 5 yada 5c ios 8 olusu seni uzmesin dostum,dis gorunum olarak 5 daha guzel cihaz ele aldiginda da farki goruyorsun,5c de 3gs ler gibi plastik falan ama kaliteli gacir gucur ses yapan cinsten degil,5c nin bataryasida 5 den daha uzun gidiyor alan ve kullananlarin yalancisiyim.

Hocam pilleri aynı değil mi zaten Eski 5 ve yeni 5c kıyaslanırsa 5c daha uzun gider ama..
    Herhangi bir özellik farkı olmadığından görüntü olarak hangisi hoşunuza gidiyorsa onu alın derim ben.
  • Merhaba,

bende iphone 4 ü değiştirmek istiyorum .

4ü verim 5C alsam bisikletten inip arabaya binmiş gibi fark eder mi :)
    Elbette bariz bir fark oluyor 4 ile arasında. 4ste o kadar bariz olmasa da 4 kadar değil fark ama geçilebilir

Orijinalden alıntı: Erturrk

Elbette bariz bir fark oluyor 4 ile arasında. 4ste o kadar bariz olmasa da 4 kadar değil fark ama geçilebilir

Tşkler, o zaman ufak ufak temiz 5c bakayım :)
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.