Şimdi Ara

iPhone 5 Yere Düşürdüm Camı Kırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
8.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonumu yere düşürdüm 2-3 takla attı ve camı sağ alttan baya derin çatladı. Ekran değişimi fiyatı ve yaptırabileiceğim yer önerilerinizi bekliyorum.

• dokunmatik çalışıyor mu ?
  • evet çalışıyor dokunmatiğinde sorun yok şuan kullanıyorum
  • Gecmis olsun burda bi ara kinu acilmisti ankarada bi yer yapiyodu memnunlardi yaptiranlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben istanbuldayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flexsible

Telefonumu yere düşürdüm 2-3 takla attı ve camı sağ alttan baya derin çatladı. Ekran değişimi fiyatı ve yaptırabileiceğim yer önerilerinizi bekliyorum.

geçmiş olsun, fiyat;523,43 TL

http://www.gencteknomarket.com/iPhone-5-Orjinal-Sifir-Beyaz-Full-Lcd-Ekran-Dokunmatik,PR-4398.html

• yuhh fiyata bak ama benim dokunmatikte sorun yok ki. sadece ekran
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    telefon ekranı yerinden kalktı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kullan gitsin böle ya verilmez 500 lira
  • o resim nasıl öyle tarayıcıdan mı tarattın
  • Em onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3DMystic

kullan gitsin böle ya verilmez 500 lira

doğru söylüyorsun bende bu şekilde kullanmayı düşünüyorum. inşallah ilerleyen zamanlarda arıza çıkartmaz..
  • quote:

Telefonumu yere düşürdüm 2-3 takla attı ve camı sağ alttan baya derin çatladı. Ekran değişimi fiyatı ve yaptırabileiceğim yer önerilerinizi bekliyorum.

bulabilirsen bi tane aynalı jelatin taktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: slayshot

quote:

http://www.gencteknomarket.com/iPhone-5-Orjinal-Sifir-Beyaz-Full-Lcd-Ekran-Dokunmatik,PR-4398.html

Hem pahallı iphone 5 için iç ekran ile ön cam ayrık vaziyette değil,yani sadece dış dokunmatik camı alıp yenisini takamıyordunuz,komple değişecek yani link içinse söylemek lazım apple orjinal yedek parçaları dışarı satan bir firma değil,garanti prosedürü kırılan cihazları alıp + para ile size yeni cihazı vermek,fabrikasyon gibi hatalarda ise para alınmadan yenisi ile değişir,yani orjinal falan değil,çinde 200 küsür dolarlarda gezen ekran bunlar,alıyor satıyor arkadaş olayı böyledir.

• quote:

Orijinalden alıntı: achmaster

o resim nasıl öyle tarayıcıdan mı tarattın

aynalı jelatin çok kroca duruyor ama normal jelatin olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delphi Diesel

quote:

Orijinalden alıntı: slayshot

quote:

Hem pahallı iphone 5 için iç ekran ile ön cam ayrık vaziyette değil,yani sadece dış dokunmatik camı alıp yenisini takamıyordunuz,komple değişecek yani link içinse söylemek lazım apple orjinal yedek parçaları dışarı satan bir firma değil,garanti prosedürü kırılan cihazları alıp + para ile size yeni cihazı vermek,fabrikasyon gibi hatalarda ise para alınmadan yenisi ile değişir,yani orjinal falan değil,çinde 200 küsür dolarlarda gezen ekran bunlar,alıyor satıyor arkadaş olayı böyledir.

Tam ben yazicaktim. Apple yedek parcalarinin hic birisi orjinal degil. Orjinal diyen yalan söyler. Aldanma sakin. O kadar parada verme bosuna. Ebayden al kendin, eline ulasinca da kendin degistir. iPhone4/4S gibi, telefonun tamamini parcalamak gerekmiyor iPhone5 de. Ekrandan baslaniyo sökülmeye. Sende ekrani degistiricegin icin, birazda elin yatkinsa kendi basina yapabilirsin. Zor bisey degil ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: achmaster

o resim nasıl öyle tarayıcıdan mı tarattın

• Bence de yaptırma, 200-250 olsa neyse de, sadece ekrana 500 gereksiz.

Hem böyle kullanırsan havalı olur
  • tahtakalede yıldız han var oraya git hanin icinde telefon malzemeleri satan dukkanlara sor cok para tutmaz once ekrani al sonra ust katlara cik tamirciler var orada taktir tüm piyasa ekranlari burdan aliyo bosuna 500 bayilma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

yuhh fiyata bak ama benim dokunmatikte sorun yok ki. sadece ekran

Bu telefonlarda ekran ve dokunmatik birleşik malesef..
    benimde başıma geldi baya kitledi
    bari düzgün biyere yaptır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende yaptırmadan kullanacağım büyük bir ihtimalle :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.