Şimdi Ara

İphone 5 ve sonrasındaki delik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İphone 5 modeli dahil kamera flash arasında küçük bir delik var. Nedir ne işe yarar bu delik ? Ss atmaya calışıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mikrofon

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noise cancellation. Gürültü engelleyici

• Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Ohan

Mikrofon

• kenbu kullanıcısına yanıt
    Sizi gülümseten şey nedir?

• quote:

iPhonenin mikrofonu altında sol tarafta.Çift hoparlör değil.O aradaki delik de gürültü engelleyici.Bilgisiz olup yanlış bilgi vermenize gülüyor bence.Dur bi bende güleyim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence kamera mikrofonu o

• 37debdeb37 kullanıcısına yanıt
    Alttakinin çift hoparlör olmadığını biliyorum fakat iki işlevi yaptığını bilmiyordum. Buna ek olarak bu ukala tavrı yapmanın basit insanlara özgü olduğunu da unutmayın.
  • quote:

ÖZÜR DİLERİM YANLIŞ ANLADINIZ HAKLISINIZ BU ORDAKİ DELİĞİN ARKASINDA MİKROFON VAR video microfon HEMDE ÖNEMLİ BİR MİCROFONDUR AÇMA KAPAMA TUŞ FİLMİNİN ÜZERİNDEDİR BİR NEVİ ORTAM SESLERININ KARIŞMASINI ŞÖYLE EKLİM AÇMA KAPAMA TUŞU DEĞİŞTİ DEĞİŞTİKTEN SONRA SES DÜZGÜN GİTMİYORSA METAL SESLERİ KARIŞIYORSA BU MİKROFONDANDIR yada microfonun etrafında yalıtım iyi değildir normal konuşmayıda etkıler(yazım hatam için sizden özür dilerim koyacaktım hızlı hareket ediyorum hem tlf tamir edip hemde cevap yazıyorum tebrikler çoğu arkadaşımın yazdığı doğru
     İphone 5 ve sonrasındaki delik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenbu -- 21 Temmuz 2014; 19:54:57 >

• Arkadaki o mikrofon çevre gürültüsünü toplar, iPhone yazılımsal olarak bu gürültüyü süzer ve telefon görüşmesi sırasında esas mikrofondan karşıya gitmesini engeller.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.