Şimdi Ara

Iphone 5 Ust tus sorunu ve degisim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar iphone ust tus tamamen calismaz bir duruma geldi internetten arastirdigimda degisim yaptiklarini gordum fakat benim cihazim yurtdisi cihazidir

A1429 degisim yaparlarmi acaba bi bilginiz varmi

Garantisi bitmistir telefonumun.
    Uluslar arasi olan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi söny -- 9 Ocak 2015; 7:52:52 >

• Ayarlar>Hakkında>model kısmında ne yazıyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • md298ae/a
  • Cihaz meksikadan alınmış görünüyor. Ama meksika cihazlarında hangi alt yapı kullanılıyor bilmiyorum eğer CDMA ise farklı donanımsal yapıdan ve kanunlardan bakamıyorlar cihaza. Bunu müşteri hizmetlerinden öğrenebilirsin

• hocam imei 01 ile basliyor 01 ile basliyanlar avrupa cihazi degilmiydi benmi yanlis hatirliyorum.
  • İmei ile hangi ülkeden oldugunun anlaşılacağını ilk defa duyuyorum.Genelde kasanın arkasında "A" ile başlıyan kod'da ve model kısmındaki son harflerden anlaşılır.Bu konudaki tecrübemin sebebi ise bende isviçre malı ip6 kullandıgımdan. Avrupadan hollanda hariç tüm cihazlara bakılıyor. Fakat amerika,singapur,taiwand ve japon cihazlara kanun sebebiyle bakılmıyor. Dün yurtdışı cihazıma değişim yapıldı ve türk cihazı verildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GarqameL -- 9 Ocak 2015; 8:53:13 >
  • Zorlu yu ariyayim en iyisi net bi cevap soylerler heralde.
    Yardimlarin icin tesekkur ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • birlesik arap emirliklerineymis hocam :) Oraya garanti veriyolardir heralde.
  • guncel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.