Şimdi Ara

iPhone 5 Unlock mevzusu. (AT&T, Verizon, Factory Unlocked) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
953
Cevap
20
Favori
99.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nerdeyse tüm ülke ve operatörlere factory unlock işlemi yapabiliyoruz arkadaşlar pm atın bana ulaşın yardımcı olurum
  • NEW YORK'TA STOK VAR MI?
  • bu konu iyice pazar yerine dönmüş
  • quote:

Orijinalden alıntı: bird-hunter

bu konu iyice pazar yerine dönmüş

bu mesaja kadar gayet ciddi bi şekilde geldim ama
  • Yoğun uğraşlar ve baskılarım sonucunda sona yaklaştım sanırım. Nev Jersey'de yaşayan eski bi dostuma iphone 5 alması için ricada bulunmuştum. Kendisine de kontratlı alacağını söylemişti fakat bi türlü stok gelmediği için alamadı. Ben unlock istediğim için baya bi araştırma yapmış sağolsun. Bildiğiniz üzere cihaz karaborsaya düştü şu aralar. Menşei tam olarak belli olmasa da kanada olması yüksek bi ihtimal görünün unlock cihaz bulduğunu dün itibariyle söyledi. Fiyat konusunda biraz tereddüt etmeme rağmen (haliyle karaborsa) 910 usd karşılığında vergi dahil 16gb siyah siparişimi verdi. Sizce bu fiyat uygunmudur ? Cihaz %100 unlock denendi ve kesin... Geriye sadece Türkiye'ye dönen bi arkadaşını bulup göndermek kaldı... Burdaki fiyatları düşünecek olursak uygun gibi geldi bana. Sizlerin fikirleri de benim için önemli...
  • avrupadaki locked cihazlar vodafone filan full price ödenerek alınsa at&t gibi açilabiliyor mu acaba?
  • 910 $ çok fazla arkadaşım, 16 GB ATT kontratsız fiyatı 649 $. Biraz araştırdım ben de, Itunes'dan restore edince açılıyormuş kilidi. Ama kontratsız satın alınması gerek cihazın. Hadi tut yapamadın unlock'ı Itunesdan, 40 $'a en fazla açtırırsın kilidini, yapan bir sürü yer var. Twitter'da @chronic diye bir eleman var, büyük ölçekli çalışıyor ve gördüğüm kadarıyla oldukça güvenilir.

Biz de sipariş ettik ATT 16 GB, Kasım'da getiricek arkadaş, elimizde patlamaz İnşallah :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Bir arkadaşım Japonya'dan iPhone 5 alacak. Orada A1429 ve A1428 haricinde başka bir model kullanılıyor mu? Oradan alınan iPhone 5 burada çalışır mı arkadaşlar?

BUnu bilen yok dostum. Ben de sordum, cevap gelmedi. Şu anda japonyadayım. Cuma günü tokyoya geçeceğim. Ginza ve shibuya'daki mağazalara gideceğim bakalım. Stok durumu burada da sıkıntılı bildiğim kadarıyla. Bir sonuca ulaşırsam cevap yazarım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkrenda

Yoğun uğraşlar ve baskılarım sonucunda sona yaklaştım sanırım. Nev Jersey'de yaşayan eski bi dostuma iphone 5 alması için ricada bulunmuştum. Kendisine de kontratlı alacağını söylemişti fakat bi türlü stok gelmediği için alamadı. Ben unlock istediğim için baya bi araştırma yapmış sağolsun. Bildiğiniz üzere cihaz karaborsaya düştü şu aralar. Menşei tam olarak belli olmasa da kanada olması yüksek bi ihtimal görünün unlock cihaz bulduğunu dün itibariyle söyledi. Fiyat konusunda biraz tereddüt etmeme rağmen (haliyle karaborsa) 910 usd karşılığında vergi dahil 16gb siyah siparişimi verdi. Sizce bu fiyat uygunmudur ? Cihaz %100 unlock denendi ve kesin... Geriye sadece Türkiye'ye dönen bi arkadaşını bulup göndermek kaldı... Burdaki fiyatları düşünecek olursak uygun gibi geldi bana. Sizlerin fikirleri de benim için önemli...

200 dola extra ödemişsiniz (649+ NJ vergi 8,875%= 710 USD) artık az mı çokmu siz karar verin. Burada 2500 TL ye hatta mağazadan 3.000 TL ye alan var o yüzden kişiden kişiye değişir. Ben 710 dan fazla vermem açıkçası beklerim 2-3 ay daha o zaman kullanırım ama dediğim gibi 2500TL ye bile alan varken onlara göre sizin ki çok iyi fiyat

• quote:

Orijinalden alıntı: keremx

avrupadaki locked cihazlar vodafone filan full price ödenerek alınsa at&t gibi açilabiliyor mu acaba?

bunu bende merak ediyorum doğrusu
  • Selam,
    ay başında Amerikadan App Store'dan full price iphone 5 aldım. AT&T lock'lıydı tax dahil 710$. Türkiye'ye gelince iTunes'a bağlayıp register ettim. işlem sonrasında "Tebrikler telefonunuz unlock olmuştur" mesajı verdi. Turkcell sim kartımı kesip telefona taktım, 3 haftadır kullanıyorum. SMS dahil tüm işlemleri yapıyor. sorunsuz çalışıyor. Eski telefonum 3gs'di inanılmaz fark var.çok daha hızlı. fakat şarjı beklediğimden hızlı bitiyor.

• Merhaba, bugün bir konu açtım ama cevap alamadım.İspanya'da ki cihazlar ne durumda acaba.Kilitli mi satılıyor yoksa factory unlocked olarak mı satılıyor?Haftasonu orada olacağım için alma şansım var.Bir bilgi alabilirsem çok sevineceğim.Teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: attagun

Uretilen tum Iphone 5 ler GSM ile calisir. Sadece CDMA olarak Iphone 5 uretilmemistir. Yanlis bilgilendirme yapmayalim lutfen.

Ayrica Sprint telefonlarin SMS probleminin cozumunu bir kac gun icinde sizlere paylasacagim.

Insallah bulursunuzda paylasirsiniz bendede ayni problem var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: msi675

quote:

Orijinalden alıntı: attagun

Uretilen tum Iphone 5 ler GSM ile calisir. Sadece CDMA olarak Iphone 5 uretilmemistir. Yanlis bilgilendirme yapmayalim lutfen.

Ayrica Sprint telefonlarin SMS probleminin cozumunu bir kac gun icinde sizlere paylasacagim.

Insallah bulursunuzda paylasirsiniz bendede ayni problem var

Sprint i de full paid (649+vergi) satiyorlar mi?

Bir de tek problemi Turk hattiyla sms mi atilmiyor? Sadece bu mudur?
  • skype'tan apple'ı aradım, artık store larda kontratsız iPhone 5 satmadıklarını söylediler. Yani artık Verizon mu AT&T mi alalım diye tartışmanın anlamı kalmadı. ha bi bakımada iyi haber bu. sim free olayının tamamen kalkması normalde apple a darbe vurur. off contract satışının durdurulması, unlocked iphone 5 lerin yakın olduğunu kanıtlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baturvardar

skype'tan apple'ı aradım, artık store larda kontratsız iPhone 5 satmadıklarını söylediler. Yani artık Verizon mu AT&T mi alalım diye tartışmanın anlamı kalmadı. ha bi bakımada iyi haber bu. sim free olayının tamamen kalkması normalde apple a darbe vurur. off contract satışının durdurulması, unlocked iphone 5 lerin yakın olduğunu kanıtlıyor.

Bence de , zaten geçmiş seneye göre geç bile kaldı ama kontratlılar bile hala beklemede olduktan sonra unlocked telefonun satışının da gecikmiş olması normal gözüküyor
  • radioshack mağazasından full-price olarak alınabiliyor mu? deneyen bilen
  • quote:

skype'tan apple'ı aradım, artık store larda kontratsız iPhone 5 satmadıklarını söylediler. Yani artık Verizon mu AT&T mi alalım diye tartışmanın anlamı kalmadı. ha bi bakımada iyi haber bu. sim free olayının tamamen kalkması normalde apple a darbe vurur. off contract satışının durdurulması, unlocked iphone 5 lerin yakın olduğunu kanıtlıyor.

ee kontratsız nereden alıcaz peki? bu haberın neresı ıyı anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10ur

quote:

zaten tüm kısmı değil dikkat edersen bir bakıma dedim. insanların at t veya verizon alırkenki korkuları olmayaccak unlocked aldıklarında, ee unlock ta yakın olduğuna göre, bu kısmı iyi haber, aşağı yukarı 2-3 hafta kilitsiz iphone olmayacak kötü kısmı bu. 2-3 derken tahmini söyledim ayrıca. belki yarın çıkar belki yılbaşına.. ama benim tahminim çok uzatmayacakları..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 10ur

quote:

zaten tüm kısmı değil dikkat edersen bir bakıma dedim. insanların at t veya verizon alırkenki korkuları olmayaccak unlocked aldıklarında, ee unlock ta yakın olduğuna göre, bu kısmı iyi haber, aşağı yukarı 2-3 hafta kilitsiz iphone olmayacak kötü kısmı bu. 2-3 derken tahmini söyledim ayrıca. belki yarın çıkar belki yılbaşına.. ama benim tahminim çok uzatmayacakları..

umarım yılbaşına kadar hallolur şu durum paramızla bıle alamıyoruz rezıllıge bak..

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.