Şimdi Ara

iPhone 5 Turkcell de. Nakit & Kontratlı fiyatlar belli oldu! (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.047
Cevap
12
Favori
108.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jermaine.

arkadaşlar avea faturalı müşteriyim şuan blackberry kullanıyorum ayda 60 lira fatura ödüyorum BİS'le bir. iphone 5 almak istiyorum kontratlı, ayda 120 lira kadar ödeyebilrim kontratlı olursa. böyle bişey olabiliyo mu? yani avea da yardımcı olur musunuz

Zaten cıhaz kontratın varsa bıtmeden başka cıhaz alamazsın bırader

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.teknokulis.com/Haberler/Mobil/2012/12/12/iphone-5in-vodafone-fiyatlari-belli-oldu ben kontratsız almak istiyordum ama sanırım kontratsız satış yapmıyor vodafone :(
  • Ben bu tahutlu paketlerden birsey anlamadim

Eskiden hersey dahildi simdi sadece internet yaziyor

• Telefonun 13 aralık perşembe gece 12.00da satışa çıkacağı doğrumu ?
  • Kazıkcell'in fiyatlarına göre her ne kadar pahalı da olsa Vatan fiyatları gayet iyi bence...

http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/apple-app_iphone5_32_wh-iphone-5-32-gb-cep-telefonu(beyaz)/productdetails.aspx?I_ID=63637

• Tim sahibi arkadasim aradi, yarin ogleden sonra 40 tane geliyormus ona. 3 den sonra alabilirsin dedi.

• benim anlamadigim nokta bir seyin lansmani tum dunya ile ayni anda satisa cikacaksa yapilir..
    su an bu telefonu zaten alan baya bir kisi var.
    hatta metrobuslerde bile cebinden cikarip kontorum yok ama iphone 5 im var ehi ehi diye etrafina bakanlar mevcutken turkcell in boyle birsey yapmasi garip geldi.
    lansmanin anlami bana gre bir seyin ilk kez satisa cikma durumudur..
  • bu cihazı strasbourg da 680 euro ya gördüm (vergi dahil) 1400 pesin turk lirasi,neden yurdum insanı sazan yerine konur hala anlamış değilim.en geri zekalı sazan ız sanırım.

• Telefonun 13 aralık perşembe gece 00.00da satışa çıkacağı doğrumu ? İstanbul Anadolu Yakasında oturuyorum Suadiye Flagshipten alabilirmiyim yani yarın gece ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: prosecutor

bu cihazı strasbourg da 680 euro ya gördüm (vergi dahil) 1400 pesin turk lirasi,neden yurdum insanı sazan yerine konur hala anlamış değilim.en geri zekalı sazan ız sanırım.

680 euro = 1580 lira

BTK vergisi 100 TL

Turkcell kayıt 5 TL

Pasaport kaydı 150 TL

Tüm bunların toplamı 1835 lira yapıyor ve telefonun garantisi türkiyede ASLA geçmiyor. 300 lira daha veririm ve AKILLI olurum, yurtdışı cihazın home tuşu bozulduğunda alan kişi kendine SAZAN , GERİZEKALI gibi yaklaşımlarda bulunur sonra hocam
  • yurtdışında firmalar satarken vergi alinmiyormusanıyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: memeti

quote:

Orijinalden alıntı: Jermaine.

arkadaşlar avea faturalı müşteriyim şuan blackberry kullanıyorum ayda 60 lira fatura ödüyorum BİS'le bir. iphone 5 almak istiyorum kontratlı, ayda 120 lira kadar ödeyebilrim kontratlı olursa. böyle bişey olabiliyo mu? yani avea da yardımcı olur musunuz

Zaten cıhaz kontratın varsa bıtmeden başka cıhaz alamazsın bırader

yooo blackberryi kontratsız aldım ben. avea ile hiçbir bağım yok borç olarak ne taksit ne kontrat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thathurts

quote:

bu cihazı strasbourg da 680 euro ya gördüm (vergi dahil) 1400 pesin turk lirasi,neden yurdum insanı sazan yerine konur hala anlamış değilim.en geri zekalı sazan ız sanırım.

680 euro = 1580 lira

BTK vergisi 100 TL

Turkcell kayıt 5 TL

Pasaport kaydı 150 TL

Tüm bunların toplamı 1835 lira yapıyor ve telefonun garantisi türkiyede ASLA geçmiyor. 300 lira daha veririm ve AKILLI olurum, yurtdışı cihazın home tuşu bozulduğunda alan kişi kendine SAZAN , GERİZEKALI gibi yaklaşımlarda bulunur sonra hocam

• Turkcell kurumsal için henüz fiyat belirtmemiş yani tahütlü fiyatlarını

Acaba aynımı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: dememoki

quote:

Orijinalden alıntı: java

Kazıkcell'in fiyatlarına göre her ne kadar pahalı da olsa Vatan fiyatları gayet iyi bence...

http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/apple-app_iphone5_32_wh-iphone-5-32-gb-cep-telefonu(beyaz)/productdetails.aspx?I_ID=63637

vatan dakine o parayı vereceğime şu ikisinden birini tercih ederim
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/iphone-5-16gb-siyah-apple-iphone-en-ucuz-fiyatlari-kampanyalari,36085.html?gclid=CJDAu6X5lLQCFczHtAodb30AgQ
    http://www.sanalpazar.com/Apple-Iphone-5-16-Gb-Siyah__isp5517848

Faketmediniz herhalde Vatan'daki 32GB... 16GB fiyatı zaten 2199 TL... İ.B.'den paralel ithalat alınacağına Vatan'da dist. ürünü alınır...

Ama dediğim gibi 2000 üstü her fiyata karşıyım ben... İlla alacaklar Vatan'a bakabilir...

• quote:

Orijinalden alıntı: ekksl6

quote:

Orijinalden alıntı: dozdoz

quote:

Orijinalden alıntı: sericik

quote:

Orijinalden alıntı: cavemanturk

Ön satış ile alanlar için aşağıdaki gibi bir açıklama yapmış Turkcell:

Ürün sevkiyatına 14.12.2012 tarihindeki iPhone 5 lansmanı itibariyle başlanacaktır. Teslimatınız, ürün dağıtıma çıktıktan sonra 2 iş günü içerisinde gerçekleştirilir.

Birilerinin bu arkadaşlara ön satış ın ne demek olduğunu anlatması gerekiyor. Biz internetten satışa çıktığı an satın alıyorsak 14 ünde gidip mağazadan alacak adamdan daha önce elimizde olması gerekir.
    Gerçekten bu ülkede hiçbir şey doğru düzgün yapılmıyor en ufağından en büyüğüne.

ben bu durumu düşündüğümden ,kargo yolu beklemek istemedim
    cuma akşamı saat 00 da suadiyeden elden cihazımı alacağım
    bu kargo sistemi büyük metropoller dışında oturanlar için uygun

Katılıyorum elden almak bana daha mantıklı geliyor. Bir ara düşündüm almayı netten ama sonra vazgeçtim. 1 hafta oldu ön siparişe çıkalı demek ki stok çok var ki tükenmedi ...

ben bayilerden ilk günlerde peşin satış yapacaklarını sanmıyorum...yaparlarsa da 2145 liraya vermezler..
    benim şahsi görüşüm bu tabiki :)

Yanılıyorsunuz:) köşede kalmış elinde 10 telefon olan yer bunları yapar ( timler) evet ancqk belirli merkez mağzalarda bu söz konusu değil araştırdığım sorup öğrendiğimden dolayı bu kdr emin konuşuyorum:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Turkcell yinee herkesi kaziklamaya devam ediyor ;))

• quote:

Telefonun 13 aralık perşembe gece 00.00da satışa çıkacağı doğrumu ? İstanbul Anadolu Yakasında oturuyorum Suadiye Flagshipten alabilirmiyim yani yarın gece ?

Bugun gorustum turkcell ıle belırsız dedıler ama şöyle bır sey solediler stok sıkıntımız yok ertesı gun rahatlıkla bulabılırsınız dedıler bosuna gelmenıze gerek yok dedıler :) daha önce konustugumda da aynı şeyi sölemişlerdi stok sıkıntısı olmadığını bu sefer sıkıntı çıkmayacagını sölemişlerdi kontratlı ve kontratsız satş için.

• quote:

quote:

680 euro = 1580 lira

BTK vergisi 100 TL

Turkcell kayıt 5 TL

Pasaport kaydı 150 TL

hocam, pasaport kaydi icin soylediginiz 150 TL ücreti nedir acaba?
    Sanirim herhangibirinin pasaportuna kaydettirmek icin bu ucreti veriyorsunuz.
    Kendi pasaportuna kaydettirmek icin boyle bir ucret alinmiyor.

• 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.