Şimdi Ara

iphone 5'ten LG G3'e geçiş

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ip 5 kullanıcısıyım yaklaşık 1.5 yıldır. Her ne kadar ios konusunda bir rahatsızlığım olmasa da şarj süresi ve ekran boyutu konusunda pek memnun değilim artık.

iphone 6 almak istiyordum aslında; ama 16 GB pek yeterli gelmiyor. 64'lüklerin fiyatı da 2,600 TL civarında.

G3, Z2 ve M8'e göz gezdirdim.

M7 kullanmış ve kamerasından nefret etmiş biri olarak M8'in de kamerasını pek başarılı bulmadım.

Z2 de pek içime sinmedi.

En çok ilgimi çeken ise G3 oldu.

Sanırım LG Türkiye garantili 32 GB olan modeli 1,800 TL civarına bulmak mümkün.

Mantıklı bir geçiş olur mu dersiniz ip5'ten G3'ye geçiş?

• Z2 icinize sinmemisse geriye zaten G3 kaliyor en mantikli 32lik versiyon ilac gibi gelecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunlu tlfn g3 ama guzel yinede

• G3 alinmaz

• G3 ten se g2 tavsiye ederim.

• iOS tan Androide geçen insanlardan genelde güzel yorumlar duyulmuyor bunu belirtmek isterim. Sarj süresi olarak G3 çok iyi bir cihaz değil ama ip5 ten iyidir. G3 32GB güzel telefon ancak stabillik konusunda sıkıntıları var(kulaktan dolma bir bilgi bu yorumlardan okuduğum kadarıyla böyle ancak geçen bir G3 kullanıcısı çok memnunum bir sorun yok diye bana bir şey yazdı ondan bir gün öncede bu bu sorunlar var nasıl iade ederim diye bir pm gelmiştir bana, araştır diye söylüyorum.)

z3 alabilirsin ya da z3c. Attan inip eşeğe binme diye diyorum.
  • Ip5 den g2 geçtim.2 hafta kadar oldu. Hiç düşünme geç hemen derim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • buradan soruyorum ama kusura bakmayin :
    ithalatçi firma garantisi ile türkiye garantisi arasinda nasil bir fark vardir :?
    200tl gibi bir fiyat farki oluyorda genelde
  • i5 ten i6 ya geçmek daha mantıklı.

1800 liraya alacağın telefon 2 ay sonra 1400 lere düşecek.bide üstüne 2. el piyasası kötü.bide böyle düşün
  • xperia z1 de işinizi fazlasıyla görür az bir miktar paranızda cebinizde kalır
  • Ben de senin gibi IP 5Sten geçiş yaptım G3'e... Sorunlu morunlu diyenler çok ama ben rastlamadım soruna... Şarjı iphonea oranla daha iyi... tasarım zaten çok güzel telefonun, androide de yavas yavas alısıyorum... pisman mıyım? hayır.. memnun muyum? bazen evet... telefonu her elime aldıgımda "lan ne guzel ekran" diyorum
  • Sizin yerinizde olsam m8 alırdım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel tlfn

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • androidi denemelisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurhalil

Ben de senin gibi IP 5Sten geçiş yaptım G3'e... Sorunlu morunlu diyenler çok ama ben rastlamadım soruna... Şarjı iphonea oranla daha iyi... tasarım zaten çok güzel telefonun, androide de yavas yavas alısıyorum... pisman mıyım? hayır.. memnun muyum? bazen evet... telefonu her elime aldıgımda "lan ne guzel ekran" diyorum

Size bir soru sorabilirmiyim bende yeni telefon alicagim fakat ben 5s yada g3 arasında kaldim siz ikisini kullanmis biri olarak sizce hanisi daha iyi

• Note 4 varken g3 ten bahsedilmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: berkanenes

quote:

Orijinalden alıntı: gurhalil

Ben de senin gibi IP 5Sten geçiş yaptım G3'e... Sorunlu morunlu diyenler çok ama ben rastlamadım soruna... Şarjı iphonea oranla daha iyi... tasarım zaten çok güzel telefonun, androide de yavas yavas alısıyorum... pisman mıyım? hayır.. memnun muyum? bazen evet... telefonu her elime aldıgımda "lan ne guzel ekran" diyorum

Size bir soru sorabilirmiyim bende yeni telefon alicagim fakat ben 5s yada g3 arasında kaldim siz ikisini kullanmis biri olarak sizce hanisi daha iyi

Kişiden kişiye değişir. Ben yıllarca stabil olduğu için Iphone kullandım ama sıkıldım artık. Üstelik Iphone tasarımı hep aynı, jailbreak yaparak sürekli bir şeyler ekleme modundaydım. G3ü gördüğümde direk aldım ve memnunum şu anda.. Bir kere telefonun tasarımı harika. Uygulamalar aşağı yukarı aynı küçük detaylarla G3 öne çıkıyor. Bence onu tercih et pişman olmazsın

• gurhalil G kullanıcısına yanıt
    Anladim sağolun cevabınız için :)

• Geçilir tabi G3 32GB çok güzel telefon.

• G3 32 gb aldım. Yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.