Şimdi Ara

Iphone 5 T-Mobile/Orange Sim Kilit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ingilterden Iphone 5 16 GB bir telefon aldım.
    Oradakiler bana Telefonun Unlock olduğunu söylediler , Türkiyeye döndüğüm gibi pasaport kayıt işlemlerini yaptırdım ve sim kartımı kestirip heyecanla aktivasyom edecekken telefonun sim kilitli olduğu ortaya çıktı.Turkcell subesindeki görevli biri telefonu unlock factory işlemi ile açtırabilceğimi söylediler ve beni bir yere yönlendiridler.

Telefonumun T-mobile /orange UK ye kilitli olduğunu ve 450 TL karşılığına bu işlemi 10 gün içinde yapabileceklerini söylediler.Şuan tüm hevesim heyecanım tükenmis durumda.450 Tlyi verdim.

Şimdi aklımdakı sorular sunlar

Bu telefonun açılma olasılığı nedir?Açılırsa Normal Turkcelldeki iphonelar gibi kullanabilirmiyim? İos 7ile güncelleyebilirmiyim? handikapları nelerdir?

Yardımlarınız ve cevaplarınız için şimdiden tesekkurler.

• ovgelismek O kullanıcısına yanıt
    Önce parayı verip sonra açılma olasılığını sormanız ilginç değil mi ?
    Bence önce İngiltere ile temas kurmayı, sonra biraz araştırmayı denemliydiniz. 450tl den daha aza yapılıyor diye biliyorum.
    Açılırsa ki adamlar açılacak dedilerse açılmak zorunda kullanırsınız
  • 450 den aza yapılıyormus ama mesela orange fransa kilitliyse 129 dolar orange uk kilitliyse 189 dolar veriyorsunuz olmadığı takdşrde paranızı iade alıyorsunuz dediler bende verdim başka sansım olmadığını düsündüm acıkcası ingiltereyle iletisime geçersem normal yollardan olmayacak böyle giderse..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ovgelismek

450 den aza yapılıyormus ama mesela orange fransa kilitliyse 129 dolar orange uk kilitliyse 189 dolar veriyorsunuz olmadığı takdşrde paranızı iade alıyorsunuz dediler bende verdim başka sansım olmadığını düsündüm acıkcası ingiltereyle iletisime geçersem normal yollardan olmayacak böyle giderse..

abi siz amerikada mı yaşıyorsunuz :D ingilterenin para birimi sterling pound fransanın ki euro :)) yanlış yapmışsınız t-mobile orange şebekesinin sim kilit fiyatı 40 pound yani ingiliz sterlini karşlığı 120 tl baya para vermişiniz
  • Para hiç sorun değil kardesim benim sorunum bu telefon 10 iş günü içinde kesin açılacak mı budur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ovgelismek

Para hiç sorun değil kardesim benim sorunum bu telefon 10 iş günü içinde kesin açılacak mı budur :)

t mobile şebekesinden onay aldıysanız açılır istediğiniz gibi aktivasyon downgrade gibi işlemlerinizi yapabilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sim ağı pin kilidi note 3
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.