Şimdi Ara

İphone 5 Spigen Kılıf Hakkında !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
1.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar spigen marka kılıf almaya karar verdim fakat internette bazı yerlerde hepsiburada'nın sahte ürün sattığı gibi dedikodular duydum doğru mudur ?

Birdewww.spigen.com sitesine baktım orjinal sitesi birde şimdiwww.spigen.com.tr sitesi var Türkçe bu site orjinal mi bilenler cevap yazarsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Alternatif olarak önerisi olan varsa buyursun onlarada açığım =))

• ben spg kılıfımı d&r dan almıştım. bir göz atın isterseniz hocam kargoda biraz yavaş yalnız tedarik süreci olayı yaşanıyor
  • Tr uzantılı sitenin gerçek olduğunu pek sanmıyorum. Kendi sitelerinden bilgi aldınız mı? Türkiyeye kargoluyornolabilirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam için rahat olsun resmi tr sitesi anka bilişim spigen.com dan bakabilirsin resmi dağıtıcı olarak gözüküyor.
  • Çok teşekkürler bakacağım d&r a =))
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyinss

Tr uzantılı sitenin gerçek olduğunu pek sanmıyorum. Kendi sitelerinden bilgi aldınız mı? Türkiyeye kargoluyornolabilirler.

Arkadaş yazmış gerçek siteymiş =))
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLind

Hocam için rahat olsun resmi tr sitesi anka bilişim spigen.com dan bakabilirsin resmi dağıtıcı olarak gözüküyor.

Ben bulamadım resmi mağaza olarak 2 tane var birisi amazon diğeride ebay bana link olarak atabilir misin rica etsem =))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 12 Apple silikon kılıf
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • __By_CiN_oO__ kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada nın sahte ürün satacağını hiç zannetmiyorum
    Şimdi bende baktım eskiden reseller kısmında ülke ülke satışı yapan yerlerin listesi vardı harita üzerinde şimdi onu kaldırmışlar.Ama ben zamanında baktım anka telekom reseller arasında idi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLind

Şimdi bende baktım eskiden reseller kısmında ülke ülke satışı yapan yerlerin listesi vardı harita üzerinde şimdi onu kaldırmışlar.Ama ben zamanında baktım anka telekom reseller arasında idi.

Bilgi için teşekkürler fakat anka telekoma güvenmiyorum şikayetvar.com'da 3 tane rezil mesaj gördüm ve geri dönüşte yapmamışlar çok yazık
    Kendi sitesinden sipariş verin ozaman 7 8 günde geliyor tr deki siteden alışveriş yapan çok kişi oldu forumdan hep memnun kaldılar.Ayrıca 1 hafta öncesine kadar spigenin sitesinde resellerin listesi vardı ve orada gözüküyorlardı.
  • BUNDAN almıştım ben telefonu ilk aldığım zaman, ancak rengi metal slate idi. Faturalı ürün geldi, orjinalliğinden hiç süphe duymadım açıkçası. Gayette memnunum, telefonu harika koruyor.

• hepsiburada dan alabilirsin sahte satacağına bende ınanmıyorum

altarnetif olarak more-tr var.

fiyat karşılaştırması yapıp alabilirsin bu 2 siteden kılıf aldım bir sıkıntı yok.

More-tr dan aldığım ultra thin air çizik çıktı aradım gönderin dediler geriye gönderdim yenisini tekrar adresime gönderdiler.
  • hepsiburadayada zaten anka telekom sağlıyor ürünleri :) more-tr den alabilirsin orada son stoklar olduğunu söylemişti bana bir daha spigen ürünlerini getirmiycekmiş
  • Ben hepsiburada'dan spigen slim armor ve glas.t almıştım ip5'i ilk aldığımda. Hala kullanıyorum ve çok da memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jpetrucci

Ben hepsiburada'dan spigen slim armor ve glas.t almıştım ip5'i ilk aldığımda. Hala kullanıyorum ve çok da memnunum.

Alın size Hepsiburada kalitesi. Hepsiburada.com dan gelenlerin hepsi çakma ürün

http://www.youtube.com/watch?v=W4l3B6Gt6es
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tickhi

quote:

Ben hepsiburada'dan spigen slim armor ve glas.t almıştım ip5'i ilk aldığımda. Hala kullanıyorum ve çok da memnunum.

1) Benim aldığım ürün bu değil.
    2) Aldığım ürün eksiksiz çıktı kutusundan(home buttons(6 taneydi sanırım), squeegee ve fiber cloth vardı sanırım)
    3) hepsiburada'yı sevmem ve korumam da ama aldığım ürünün orjinalliğinden eminim(hem glas.t için hem de slim armor için konuşuyorum...)

Saygılar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tickhi

quote:

1) Benim aldığım ürün bu değil.
    2) Aldığım ürün eksiksiz çıktı kutusundan(home buttons(6 taneydi sanırım), squeegee ve fiber cloth vardı sanırım)
    3) hepsiburada'yı sevmem ve korumam da ama aldığım ürünün orjinalliğinden eminim(hem glas.t için hem de slim armor için konuşuyorum...)

Saygılar.

Benim tedarik süresinde bulamayınca başka firmaya yöneldiler heralde ama bu firmanın dışında tedarikçi firma yok onun için replika ürün gönderdiler bende iade ettim spigen.com.tr den verdim şimdi siparişi.

• Spigen'in sitesinden al kesinlikle , bir hafta süresince geliyor için rahat olur en azından burdakilerle cebelleşmessin....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam hepsiburadadan aldım kaplar orjinal kabın orjinal olduğunu kutunun üstündeki orjinal olduğuna dayir paraleogramdan ve kutu içinden çıkan kodu spigen.com a girerek onaylayarak anlayabilirsin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.