Şimdi Ara

İPHONE 5 SİYAH MI BEYAZ MI?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR İPHONE 5 ALACAĞIM AMA NE GİBİ SORUNLARI MEVCUT. BAZILARI BOYA ATMASI DİYOR BAZILARI KASASI EĞRİLİYOR DİYOR. KİMİSİ KUTULARDAN HASARLI CIKIYOR DİYOR.

BANA BU KONUDA BİLGİ VEREBİLECEK SORUNLARI HAKKINDA AYDINLATABİLECEK ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURLARSA ÇOK SEVİNİRİM.

DİĞER BİR KONUDA BEYAZ MI ALMALI SİYAH MI.

BENİM İÇİN EN ÖNEMLİSİ SORUNSUZ OLMASI. RENK FARKETMEZ SORUNSUZ OLSUN SORUN CIKARTMASIN YETER BANA.

CİHAZIN SORUNLARI İLE İLGİLİ BİLGİ VERİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM. O KADAR PARA VERECEĞİZ SORUN YAŞAMAYALIM...

• pm attım halen daha cevap verılmedi
  • ıphone 5 bana göre beklenilenin cok altında bır cihaz olarak çıktı:neredeyse 4-4s ile hiç bir farkı yok.
    ıphone bu işi ticarete döktü.steve jobs öldü mertlik bozuldu.
    kısacası tamam güzel cihaz ama beni pek tatmin etmedi.
    onun yerine galaxy not 2 tavsiye edebilirim cok güzel öellikleri var cihazın.büyük demezsen tabi
    ama arkadaşım kullanıyo insan büyüklüğüne bir süre sonra alışıo diyo
    ben afyon 4s kullanıorum neredeyse 5 aynısı alıcaktım vaz gectim.neden aynı cihazı kullanayımki?
    not 2 iyidir candır.....kullananlar cok memnun tavsiyem :)
  • Hocam o bükülme sorunu dedikkeri şey yalan.Siyahı çok çabuk çiziliyor,ama beyazında böyle bir sorun yok,ben beyaz derim
  • arkadaslar tesekkur ederim. daha fazla yorum alabilirsem sevinirim. tesekkurler....
  • Gönül neyi severse güzel odur. Bence kendin karar vermelisin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben beyazin yakistigini dusunmuyorum siyah daha bi asil duruyor bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Siyah mı gümüş mü Yoksa???
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim624

Hocam o bükülme sorunu dedikkeri şey yalan.Siyahı çok çabuk çiziliyor,ama beyazında böyle bir sorun yok,ben beyaz derim

nerden çıkardın ya youtube yaz ip5 drop hammer test diye adamlar neler yapıyor çizilmiyor bence siyahın duruşu daha güzel beyaz önden basit duruyor ve bazı uygulamalar daha ekrana uygulanmadı altta üstte siyah boşluklar çıkıyor ve hoş gözükmüyor
  • cagataya bey pm attım ama yanıt verılmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bytecode3

quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim624

Hocam o bükülme sorunu dedikkeri şey yalan.Siyahı çok çabuk çiziliyor,ama beyazında böyle bir sorun yok,ben beyaz derim

nerden çıkardın ya youtube yaz ip5 drop hammer test diye adamlar neler yapıyor çizilmiyor bence siyahın duruşu daha güzel beyaz önden basit duruyor ve bazı uygulamalar daha ekrana uygulanmadı altta üstte siyah boşluklar çıkıyor ve hoş gözükmüyor

Altta ve üstte çıkan siyah boşluklar her uygulamanın sırayla iPhone 5'e optimize edilmesiyle geçiyor.Artık hemen hemen her uygulamada bu sorun yok.Ayrıca bazı iPhone 5'ler (siyah olanlar) kutusundan çizikli bile çıkabiliyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.