Şimdi Ara

İphone 5 Siyah Kenar Dökülme Soyulmaya karşı kılıf veya bumper öneri.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 adet iphone 5 siyah sipariş ettim fakat siyahlarda kronik dökülme soyulma olayı olduğu için buna çözüm olarak kılıf veya bumper önerilerinizi bekliyorum.Ekran için bodyguardz ultratought aldım fakat köşeler boşta kalıyor. İstediğim kılıf veya bumper siyah renk olacak çok renkli olmayacak silikon olursa çizilmeyi önler sanırım.

• Yazdigin bodyguardz ultratought iyi bi ekran koruyucumu kac para nerden aldin acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • theonur07 T kullanıcısına yanıt
    http://www.elmaadam.com/?urun-305-bodyguardz-iphone-5-ultratough-govde-ve-ekran-koruyucu-film--2-li-paket-

Buradan aldım.Piyasadaki en iyilerden sanırım.Kutusu bile kaliteli :) Fakat telefon daha elime ulaşmadığı için test edemedim :)
  • Bende hem yanlarini hemde arkasini koriyacak bi kilif kap gibi bisey bakiyorum internette karbonfiber falan gordum hosuma gitti ama kap seklinde degil yapistirma seklinde satiliyo sanirim
  • n11.com'da kılıflar kısmında birsürü çeşit var bakabilirsiniz şuuan oradan bakıyorum.
  • Durmadan her yerde bu siteyi oneriyorum ama bi alakam yok vallawww.monofe.com da senin isini gorecek malzemeler var bak istersen bi hatta mail adresini ver ben referans oluyim banada 3 5 biseyelr gelsin
  • Köşeleri boşta kalmıyor hocam. Bende aynısını kullanıyorum. İğne ucu kadar açık kalıyor hafif. İğne batırmayacağınıza göre :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 11 ince kılıf tavsiye
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolqa_1907

Durmadan her yerde bu siteyi oneriyorum ama bi alakam yok vallawww.monofe.com da senin isini gorecek malzemeler var bak istersen bi hatta mail adresini ver ben referans oluyim banada 3 5 biseyelr gelsin

Iyiki bir alakanız yokmuş birde olsaymış Hahaha
  • kılıf kullanmıyorum telefon beyaz kılıf çok bozuyor telefonu ama senin ki siyahmış bence her tarafını saran bir jelatin ile hallet+ince kaba olmayacak bir bumper de olabilir.
  • sgp neo hybrid ex slim bumperı tavsiye ederim şuana kadar kullandığım onca kılıftan sonra en iyisi telefonun şıklığını bozmuyor koruyuculuğu çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedFalc0n

Köşeleri boşta kalmıyor hocam. Bende aynısını kullanıyorum. İğne ucu kadar açık kalıyor hafif. İğne batırmayacağınıza göre :)

Hocam bodyguardz bahsettiğim jelatinleri kenara yapıştırınca köşeler boşta kalmıyor mu.

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/apple-iphone-5-0-2mm-ultra-slim-elastik-kilif-94462946

Şu ürün gözüme hoş geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: bozic

quote:

Orijinalden alıntı: Tolqa_1907

Durmadan her yerde bu siteyi oneriyorum ama bi alakam yok vallawww.monofe.com da senin isini gorecek malzemeler var bak istersen bi hatta mail adresini ver ben referans oluyim banada 3 5 biseyelr gelsin

Iyiki bir alakanız yokmuş birde olsaymış Hahaha

Valla yok ya ordan bana para gelmesi icin adam bana mail adresini vercek ben siteden ona davet yollucam o kabul etcek alisveris yapcak bana para gelcek cook uzun hikaye ben sakasina soledim

• Yorum yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.Aradığım şekilde kılıfı reelden buldum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.