Şimdi Ara

Iphone 5 sim lock & power tuşu sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Elimde bir akrabama yurtdışından gelmiş kullanılmış iphone5 var AT&T çıkışlı bu telefonu pasaportuma kaydettirdim. Fakat telefonu kullanamıyoruz, Telefonun Power tuşu bozuk kendiside lock durumda, bu cihazı en kısa yoldan nasıl kullanabilirim.

DFU moda alamıyorum çünkü power tuşu bozuk fakat şarj makinesine bağladımmı açılıyor bazende uzun uzun basar uğraşırsam açılıyor ama açıldığı kesin, arkadaşımın gevey kartı ile bağlayıp etkinleştirme istedim olmuyor başka bir yolu varmıdır ? :( Sunucu meşgul hatası veriyor hafta sonu doğubank'a gideceğim acaba burada telefonu tamir edebilirlermi ?

Power tuşu tahmini ne kadara çıkar ? tuş tamiri +gevey kart ile beraber kurtulabilirmi, bu iki işlem ile telefonu en azından kullanılabilir duruma getirebilirmiyim.

Tecrübeli arkadaşların cevaplarını şimdiden bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asiel -- 12 Şubat 2015; 22:41:21 >

• iphone 5 lerde guc tusu degisim programi var. Seri nosunu bir kontrol et eger uygunsa amerikaya giden bi tanidigin da varsa degisim yaptirabilirsin. Boylece cihazin sifira cikmis olur. Masraf etmemis olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saruhan -- 12 Şubat 2015; 22:54:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam maalesef amerikaya giden bir tanıdık yok evet değişim veya onarım programı var fakat cihazı açamadığımdan seri numarasını bulamadım sadece telefonun arkasında yazan imei vs bilgileri var elimde.

Orijinalden alıntı: asiel

Hocam maalesef amerikaya giden bir tanıdık yok evet değişim veya onarım programı var fakat cihazı açamadığımdan seri numarasını bulamadım sadece telefonun arkasında yazan imei vs bilgileri var elimde.

Abd cihazları deyişim programından türkiyede faydalanamıyor bilginiz olsun hatta hiç bir şekilde garanti kapsamından vs faydalanamaz
    Att unlock fiyatları şu anda çok ucuz zaten 10-20 tl birşey
    Forumda konuları var zaten araştırıp yardım alınız
    Üst tuşuda sağlam bir tamirciye yaptırırsınız forumda bületn abi var "kenbu" nickli ara konuş telefon numaeasıda mevcut profilinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.