Şimdi Ara

İphone 5 sim lock açtırma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: vhdttn

Haldun Abi Merhabalar,

En son konuşmamızdan sonra bu yana cihazı İzmirdeki servise gönderdim. Servis Amerikan cihazı olduğundan dolayı tamir etmeden geri gönderdi. 11 şubata kadar cihazın garantisi var.
    Apple destekten 10 gün boyunca hergün uzaktan masa üstüme bağlanarak sorunu halletmeye ıtunes üzerinden geri yükleme yapmaya çalıştık fakat olmadı bir türlü.
    En son görüştüğüm yetkili cihazı Avrupa veya Amerikada tamir olması lazım dedi. Şimdi ne yapacağımı şaşırdım. Bide avrupa ve amerikadaki teknik servisler kargo olarak kabul etmiyorlar. Yani elden vermem gerekiyor. Yardımcı olabilir misiniz?
    :( Bu mail atma konusunda şablon felan demiştiniz. Teşekkür Ederim.

Kıymetli kardeşim
    Belirttiğiniz tarihe kadar Yurtdışına çıkma ihtimalim yok. Dediğiniz gibi de kargo işe göndermek çözüm değil.
    Size PM attım. Oradaki mail adresine . Sonunuzu kısa kısa maddeler halinde nasıl geliştiğini yazıp yollar mısın.? ( lütfen bend en bahsetmeyin mailinz de)

Geçen buradan paylaştığım mail adresi nedeniyle fırça yedim. Bu yüzden PM attım.
    Adres sizde saklı Kalsın . Umarım yardımcı olur .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Haldun Abi,

Yardımın sabrın ve anlayışın için çok çok teşekkür ederim. Verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.