Şimdi Ara

Iphone 5 sarjlı kılıf problem yaratır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba biliyorsunuz mağlum Apple sarj konusunda bir çözüm üretemedi :) aslında problem değil biz aşırı kullanıyoruz bir bütünümüz gibi olmuş telefon :) elimizden düşmüyor sarjlı kılıf almak istiyorum 50-60 TL ye kaliteli birşey alıcam herhangi bir zararı olur mu ona göre 1 saat sonra gidip alacağım kimi yazmış telefon yandı falan :) sırf bu yüzden satıp note 2 alasım var hiç değilse çift batarya olayı var ama samsung dan ve androidden haz etmiyorum :)

Orijinalden alıntı: corpsecrazy

Merhaba biliyorsunuz mağlum Apple sarj konusunda bir çözüm üretemedi :) aslında problem değil biz aşırı kullanıyoruz bir bütünümüz gibi olmuş telefon :) elimizden düşmüyor sarjlı kılıf almak istiyorum 50-60 TL ye kaliteli birşey alıcam herhangi bir zararı olur mu ona göre 1 saat sonra gidip alacağım kimi yazmış telefon yandı falan :) sırf bu yüzden satıp note 2 alasım var hiç değilse çift batarya olayı var ama samsung dan ve androidden haz etmiyorum :)

yok hocam yaratmaz pasa pasa kullan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Doğa bilimleri bardağının ilk yudumu sizi bir ateiste döndürecektir, fakat bardağın altında Tanrı sizi bekliyor olacaktır.
    W.Heisenberg

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium, wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber
    binden wieder, was die Mode streng geteilt, alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

European Movement ★ Mouvement Européen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Verre

50-60tl ye kaliteli şarjlı kılıfı bulamazsınız.

+1 bi 100 liradan fazla vermen lazim.

• İşe yarar bir sarjlı kılıf 50-60 TL civarı :) balıkçıoğlu işhanına gittim 50 TL dediler fakat ios 7 ile uyumlu olmadığı için almadım, bakalım biraz daha idare edeyim olmadı internetten sipariş vereceğim :) yada satabilirsem mecbur note 2 alacağım, cevap verenlere teşekkür ederim :)

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.