Şimdi Ara

iphone 5 şarj sorunu (yüzde saçmalığı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
40.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende 6S kullanıyorum ve % 7-8 gibi kapandığına şahit olmamın yanı sıra örneğin telefonumu elime aldığımda %30 olan şarj 1-2 dakika kullanım sonucunda %20 oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crantola

Bende 6S kullanıyorum ve % 7-8 gibi kapandığına şahit olmamın yanı sıra örneğin telefonumu elime aldığımda %30 olan şarj 1-2 dakika kullanım sonucunda %20 oluyor.

gidin hemen değiştirin hocam sorgusuz sualsiz değiştirirler 6s diyosunuz.
  • hysteria_ kullanıcısına yanıt
    Her zaman olmuyor ama arada şahit oluyorum. Sabah elime olunca oluyor bu genelde uzun süre telefona dokunmayınca yüzde birden düşebiliyor. Kapanma olayı da, dün deneyeyim kapanacak mı yine dedim ama %1 oldu 5-10 dakikada açık kaldı sonra kapandı arada tak diye kapanıp şaşırtıyor sağ olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crantola

Her zaman olmuyor ama arada şahit oluyorum. Sabah elime olunca oluyor bu genelde uzun süre telefona dokunmayınca yüzde birden düşebiliyor. Kapanma olayı da, dün deneyeyim kapanacak mı yine dedim ama %1 oldu 5-10 dakikada açık kaldı sonra kapandı arada tak diye kapanıp şaşırtıyor sağ olsun

konuyu hortlatmış olacağım ama bende 6s+ kullanıyorum. Şarjım %5-10 arası olduğunda bazen kapanıp şarja tak resmi çıkıyor şarja taktığım anda telefon açılıyor. Bazen de sarjı %5 felanken şarja taktığımda direkt %4-5 ekliyor birden ve %100 sarj aşırı çabuk bitiyor. Siz sorununuzu Nasıl çözdünüz acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sorunlar oyun oynarken powerbank kullananlarda daha cok oluyor arkadaslar bizzat test ettim bendede ayni sorun var askerdeyim suan askerlik bitene kadar powerbankta takili kullanicam. 48 gun sonra bataryasini degistirtecegim.

• bildiginsan kullanıcısına yanıt
    iPhone pil kalibresi yazın google a hocam. Uygulayın muhtemelen çözülür ben öyle yaptım.

• arkadaşlar konu sahibi olarak ben de güncel tutayım o zaman.

denildiği üzere tüm kalibrasyon işlemlerini yaptım. şu anda yüzde konusunda bir sıkıntı gözükmüyor. yani %1-2 ye kadar düşüyor telefon. kapanma yok. ancak bataryanın tabii ki zayıfladığı aşikar. yani daha çabuk bitiyor artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fire_guard

Bu sorunlar oyun oynarken powerbank kullananlarda daha cok oluyor arkadaslar bizzat test ettim bendede ayni sorun var askerdeyim suan askerlik bitene kadar powerbankta takili kullanicam. 48 gun sonra bataryasini degistirtecegim.

Hocam powerbank ve orijinal kutusundan çıkan sarj aletinden başka bir sarj aleti kullanmadım. Düzensizde takmadım. Kalibreyi deneyeceğim olmadı zorlu yolu gözüktü.

• quote:

Orijinalden alıntı: bildiginsan

quote:

Orijinalden alıntı: fire_guard

Bu sorunlar oyun oynarken powerbank kullananlarda daha cok oluyor arkadaslar bizzat test ettim bendede ayni sorun var askerdeyim suan askerlik bitene kadar powerbankta takili kullanicam. 48 gun sonra bataryasini degistirtecegim.

Hocam powerbank ve orijinal kutusundan çıkan sarj aletinden başka bir sarj aleti kullanmadım. Düzensizde takmadım. Kalibreyi deneyeceğim olmadı zorlu yolu gözüktü.

İnternetten aldemann marka bir batarya alip askerde degistirdim 3 gun oluyor pil en azindan netsiz 1.5 gun net.acik ve aktif kullanim olarak 12 saat gidiyor ama nobetteyken elimden dusmuyor hep kullaniyorum 2 saat boyunca

• bende o iki hata var sebebi donanimsal oldugunu soyleniyor biraz arastirdim yanliz telefonu ilk aldigimda boyle bi hata yoktu dogal olarak hersey orjinal ve yeni(batarya, soket vs.) tanilar ve verilerden baktigimda hicbirsey yoktu

bataryayi degistirdim bu bataryada sorunlu suan cunku sarjim 2 saattir dolu %50 de ve telefonu acip kapattigimda gercek degerini okuyabiliyorum %90 a flan cikiyor ayni sekilde hic dusmuyor da surekli sabit %90 da gosteriyor telefonu ac kapa yaparsan dusuyor sarj gostergesi... zaten kendini resetliyor arada telefon

bugun telefoncu sarj soketi curumus dedi , bende bataryayi degiselim dedim yarin degiscek bakalim zaten bu Panic.plist ve resetcounter hatalari donanimsalmis zaten bataryada donanim degil mi?:) bence bataryayi ve sarj soketi degisince sorun hallolcak...
  • Şarj soketi değişimi sorunumuzu çözdü mü

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.