Şimdi Ara

İphone 5 sarı leke yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İphone 5 telefonumda sarı leke belirgin halde var. ısınınca dahada belirginleşiyor. Servise verdim önce kulanıcı hatası dediler. ben ısrar edince tamam ekran değişimi yapalım dediler. Orjinali gibi olur mu? Dokunmatik hassasiyeti görüntü kalitesinde sorun olur mu yoksa hiçbir sey farketmez mi? pişman oldum tamam ekranı değiştirim dediğime keske yeni telefon konusunda ısrar etseydim diye dusunuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mceren026

İphone 5 telefonumda sarı leke belirgin halde var. ısınınca dahada belirginleşiyor. Servise verdim önce kulanıcı hatası dediler. ben ısrar edince tamam ekran değişimi yapalım dediler. Orjinali gibi olur mu? Dokunmatik hassasiyeti görüntü kalitesinde sorun olur mu yoksa hiçbir sey farketmez mi? pişman oldum tamam ekranı değiştirim dediğime keske yeni telefon konusunda ısrar etseydim diye dusunuyorum.

garanti hangi firma ?
  • kıbrıs ta TPS diye bir firma Turkcell le anlasmalı.
  • yani şöyle izah edeyim en dandik ekran bile dokunmatik hassasiyetinde kolay kolay sıkıntı vermez ama cihazı alırken özellikle söylüyorum her köşesini test edin ölü piksel testi yapın
  • alırken servisten dikkat ederim. peki şimdi taktıkları ekran kontrası çözünürlüğü renk kalitesi ilki yani orjinali gibi olur mu?öyleyse can sıkmaya gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

yani şöyle izah edeyim en dandik ekran bile dokunmatik hassasiyetinde kolay kolay sıkıntı vermez ama cihazı alırken özellikle söylüyorum her köşesini test edin ölü piksel testi yapın

sarı lekenin ölü piksel şeklinde olduğunu düşünmüyorum. 70-80 piksellik bir alan sinek kadar. aynı sorun bende de oldu önce sim tanımadı telefon daha sonra simin üstüne denk gelen ekran sarılaştı. yanma gibi bir şeyden bahsediyruz büyük ihtimal.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.