Şimdi Ara

iPhone 5 PİL DEĞİŞİMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 2 senelik iphone 5 im var ve bataryası artık ölmüş durumda ibackup dan kaç mah kapasitesi kaldıgına baktım 640 filan kalmış , 1.5 , 2 saati zor çıkartıyorum telefonda.

Telefonum hem pil değişim programına , hemde tuş değişim programına uyuyor fakat tuşunda bir problem olmadıgı için değişim yapılmayacagını söylediler.Ben şuan antepteyim ve istanbula gidicek imkanım yok , zaten gidip gelirken yapılan harcamaların bana iphone u satarken herhangibir katkısı olmayacak her türlü aradaki fark çıkıcak.

İstanbula gidicek durumum olmadıgı için internetten pil almak istiyorum , kendim takabilirim.Fakat pillere güvenemiyorum.Önceden alıp takan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.Bu arada internetten alınabilicek pil'lerin linkini atarsanız sevinirim mümkünse yurt dışından olmasın.

• Ekranı çıkartırken dikkatli olmazsan ekran flex ini kırarsın. Tecrüben yoksa şayet hiç bulaşma. Istanbula giden bir tanıdığın varsa , ver değiştirsin pilini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @cezaturka12 arkadaşın tavsiyesiyle linkteki bataryayı alıp taktım 2 gün önce, telefon normalde döndü batarya değerlerim de düzeldi saglam kullanımda 5 saati görüyorum istersen bakabilirsin;

http://www.sanalpazar.com/Iphone-5-Orjinal-Batarya__isp16797456

iPhone 5 PİL DEĞİŞİMİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CimbomOldBoys -- 7 Ekim 2014; 14:39:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Slotz brick

Ekranı çıkartırken dikkatli olmazsan ekran flex ini kırarsın. Tecrüben yoksa şayet hiç bulaşma. Istanbula giden bir tanıdığın varsa , ver değiştirsin pilini.

İnternetten videoları izledim basit gibi görünüyor , elim yatkın bu işlere.Yapıcagımı düşünüyorum. İstanbulda tanıdık çokta ne onlar beni arayıp soruyorlar nede ben onları arayıp soruyorum , yani işi düştü aradı dedirtmem.Yoksa telefonu değiştiricekler apple store'da ben istemezmiyim sıfır telefon almak

quote:

Orijinalden alıntı: CimbomOldBoys

@cezaturka12 arkadaşın tavsiyesiyle linkteki bataryayı alıp taktım 2 gün önce, telefon normalde döndü batarya değerlerim de düzeldi saglam kullanımda 5 saati görüyorum istersen bakabilirsin;

http://www.sanalpazar.com/Iphone-5-Orjinal-Batarya__isp16797456

iPhone 5 PİL DEĞİŞİMİ

Şarj sürenizi görünce ilk aldıgım zamanı hatırladım valla şimdi dışarı çıkmaya korkuyorum telefon % de kaçta kapanıcak diye o derece kötü gidiyor şarj.Fiyatıda 50 tl ymiş fazlaymış biraz yanında tornavida seti filanda yok sanırım.Burda güvenilir telefoncular var 75 e filan yapıyorlar sanırım telefoncuyada verebilirim.

• Benim iki sorum olucaktı:

1-) Batarya kapasitesine tam olarak nasıl bakılabiliyor?

2-) Bir de İstanbul'da Apple Store'a garanti süresi içinde götürülse, sadece bataryayı mı değişirler yoksa telefonun sıfırını mı verirler?

(Çok yakın zamanda iPhone 5 imi çok güvenilir bulduğum bir arkadaşa sattım ve bendeyken problem yoktu ama onda batarya problemi başgöstermiş, Garanti süresi içinde en iyi şekilde faydalansın garanti kapsamından istiyorum.)
  • Bu benim pil durumu şimdi ne durumda pek anlamıyorum ?

Iphone 5 cihaz
     iPhone 5 PİL DEĞİŞİMİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 3 Ocak 2015; 19:05:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

Bu benim pil durumu şimdi ne durumda pek anlamıyorum ?

Iphone 5 cihaz
     iPhone 5 PİL DEĞİŞİMİ

bataryanız kapasitesinin yüzde 65 ini kullanıyor nerdeyse max 922 mah göstermiş kaç yıllık telefon ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone X batarya değişimi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toma Hawk

quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

Bu benim pil durumu şimdi ne durumda pek anlamıyorum ?

Iphone 5 cihaz
     iPhone 5 PİL DEĞİŞİMİ

bataryanız kapasitesinin yüzde 65 ini kullanıyor nerdeyse max 922 mah göstermiş kaç yıllık telefon ?

1.5 senelik hemen yeni pil siparişi geçeyim walla

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.