Şimdi Ara

iPhone 5 Kilit Tuşu Problemi (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
405
Cevap
11
Favori
58.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dilbilen kullanıcısına yanıt
    Maalesef hocam oyle bi şansınız olmuyo ancak gelen cihazlarda renk olmaz atıyorum sadece siyah geliyordur o zaman siyah yollarlar oda binde bir olan bisey.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Turkcell'den almıştım bu Ağustos'ta sağ basmıyor sol oluyor bende de. Garantiye gönderip yenisini istemeyi düşünüyorum ama sol altta gümüş kısmında düşmeye bağlı çok küçük bir ezilme var ve arka kasasında çok dikkatli bakınca ufak tefek çizikler görülüyor belli olmuyor . Bunlardan dolayı değişimde sorun çıkarırlar mı sizce ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam dün biriyle görüştüm donanım haberden yine onunda cihazında darbe olduğunu ve servise yolladığında üst tuş sorununun yapılmadığını garanti dışı bıraktıklarını söyledi ama ben yaklaşık 6 ay evvel bir cihaz yolladım üst tuşun orda darbe vardı ve yaptılar belki şuan göz ardı etmiyor olabilirler isterseniz deneyin şansınızı biraz zamanınız varsa.
  • Merhabalar ben vatan computer dan İphone5 (siyah 16 gb ) satın aldım cihazı alalı 3 ay oldu ama üst kilit tuşu screenshot yapıyor dokunmatik hassaslaştı ve şarj çok çabuk bitiyor yetkili servis GENPA ne yapmamı önerirsiniz ?
  • Genpa'ya yollayın derim ben ama pilin 3 ayda az gitmesi garip geldi herhangi sıvı yada darbe gibi bi durum oldu mu?
  • Darbe telefonun sol kısmında var kilit tuşuyla alakalı bi darbe değil fakat merak ettiğim 1000 mesaj okuduysam hepsinde Sol basmıyor sağ taraf basıyor fakat bende screenshot yapıyor dokunmatik zayıfladı darbeden dolayı kullanıcı hatasına sokarlarmı acaba tereddütdeyim değişim şart bu cihaza :)
  • ++++++++++ yardım lütfen ++++++++++
  • Hocam Genpa'ya gönderin cihazı kendiniz bi çözüm aramayın şuan çünkü donanımsal sorununuz var yollayın eğer garanti dışı derlerse o zaman dışardan bir teknik servise başvurursunuz bende yapıyorum banada ulaşabilirsiniz.Ama önce dediğim gibi garantiye gönderin boşuna para vermeyin.
  • Öyle yapıcam garantiye göndericem ama anlatmak istediğim çirkefi oynamam gerekiyor değişim istiyorum her yerinden b*ka battı cihaz
  • abd den alirken garantisiz diyoruz ama burada genpanin yokusa surmelerini gorunce abd garantisinin cok daha ise yarar oldugunu goruyoruz.10 gun once ABD de bir yillik iphone 5'imi ust power tusu bozuk diye apple storea goturdum,telefonun kasasida her yerden soyulmuştu ve bayagi darbe vardi,adamlar 2 dk icinde sifirini verdiler sorgusuz sualsiz,musteri memnuniyeti dedigin tam anlamiyla budur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten kronik sorun ama darbelerde haksızlar neden derseniz herkes süşürüyor telefonu ana kullandığım kap ile çizil dahi yok telde ben yollasam vozulduğu zaman nasıl anlayacaklar:O yüzden değişim yapmaları kazım her cihaa ama bariz olarak telefonun power tuşunu bozup feğişm yapmayan çalışanlarda olduğu için genpayı notmal karşılıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kutu149

    Zaten kronik sorun ama darbelerde haksızlar neden derseniz herkes süşürüyor telefonu ana kullandığım kap ile çizil dahi yok telde ben yollasam vozulduğu zaman nasıl anlayacaklar:O yüzden değişim yapmaları kazım her cihaa ama bariz olarak telefonun power tuşunu bozup feğişm yapmayan çalışanlarda olduğu için genpayı notmal karşılıyorum.

    Herkes yazmıs bende yazayım aynı sorun bende de var gün gectikce zorlanıyor kapanması.. sol taraf daha iyi benimde.. benim sorularım olcak..

    vodafonedan aldım telefonu..
    sallayınca lıkır lıkır ses geliyor.. garantiye verirken bunu belirteyim mi ?
    telefonda herkeste oldgu gibi soyulma oldu ama az.. bunu görüp sorun cıkartırlar mı ?
    telefonu verirken nasıl vereyim kulaklık kablo hepsini mi veriyoruz garantiye ?
    üstünde jiletin var onu söküp versem daha mı iyi olur ?
    garantiye verirken ne gibi şeyler tavsiye edersiniz değişim istiyorum nasıl bir yol izleyeyim sizce ?
    ve değişim oranı yüzde kaçtır ?

    vereceginiz cevaplar için teşk..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: COTTONS

    arkadaşlar iphone 5 imde bir kaç gündür kilit tuşu problemi yaşamaya başladım. arada sırada basmamazlık yapıyor. cihaz vodafone dan alınma daha 1 sene olmadı. sizce değişim kararı çıkarmı?? birde cihazı servise gönderidiğinizde cihaz talep etme hakkımız oluyormu malum sim kart sorunu?? bilgi verirseniz sevinirim...

    Bunu bende merak ediyorum
  • Bende garantiye götüreceğim genpa garantili iphone5 16 gb cihazımı benim kilit tuşum screenshot yapıyor şarjı dayanmıyor dokunmatiği hassaslaştı 3 aylık telefon anlamadım gitti. Garanti aşamaları nelerdir , ne şekilde verilmeli jelatini felan çıkartalım mı uygulamaları silelim mi ?
  • Bedeviii kullanıcısına yanıt
    Hocam ben garantiye yollamadım am yolarken jelatin 5-10 tlsikse sökün derim çünkü saçma şeyleri bahane edip geri yollayabiliyor boşuna zaman kaybı yaşarsınız.Ama jelatin 50-30 tllik bir şeyse boşuna sökmeyin derim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kutu149

    Hocam ben garantiye yollamadım am yolarken jelatin 5-10 tlsikse sökün derim çünkü saçma şeyleri bahane edip geri yollayabiliyor boşuna zaman kaybı yaşarsınız.Ama jelatin 50-30 tllik bir şeyse boşuna sökmeyin derim.

    darbe emici jilatin 30 tl idi yani
  • Bedeviii kullanıcısına yanıt
    Hocam film eskiyse çıkar değilse bence öyle yolla ama için açmak için camı sökmeleri gerek onun içinde vantus ile camı kaldırıyorlar vantuz sizinkini tutmazsa ya sökerler ya da geri yollarlar.
  • Beyler benim i5 inde ses kısma tuşu bazen çalışmıyor. Bastığımda çıt diye ses geliyor. Switch çalışıyor alası ile çıkardığı ses sağlıklı ama algılamıyor.
    Baş parmakla iyice bastırıyorum çalışıyor. İçeride mi temassızlık var yoksa güncellemeyle mi sıkıntı oldu anlayamadım. biraz zaman geçtikten sonra yine tekrarlamak gerekiyor. Sıkıntı ne olabilir arkadaşlar yavaş yavaş bozulmaya mı başladı acaba ? Yukarıda yazanları okuyunca hiç çalışmadan önce bu sıkıntıları vermiş herkesin telefonu.
  • Hocam sorun on off filminden kaynaklı zamanla tamamen gidicek hic basmayacak bilginize.Eger garantisi varsa gönderin direk servise degiseme kadar yolu var ama yoksa yardımcı olabilirim özelden ulaşırsanız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar İphone 5 A1429 siyah var bende ama şu sonra 1 haftadır kilit tuşu sağ tarafı basıyor ama kilit ekranını açmıyor ve kapatmıyor sizce ne yapmalıyım ? zaman kaybetmeden servise mi göndereyim yoksa düzelir mi ?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.