Şimdi Ara

iPhone 5 kapandı acılmıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
3
Favori
217.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: iPhone 5C

quote:

Orijinalden alıntı: pinaraltay

Bana da benzer birşey olmuştu. Arkadaşımla mesajlaşıyordum ekran birden karardı. Siri falan çalışıyordu ses geliyordu yani. Telefon da ısınmamıştı, ondan çok korkmuştum. Hani iPhone ucuz değil ya Başka bir zaman da başıma gelmişti o zaman bikaç saat kenara bırakıp tekrar döndüğümde açılmıştı. Ama bu sefer bekleyip de açılmadığını görünce resmen çaresiz kaldım. Garanti belgesi de kutunun içindeydi ve ben de kutuyu kaybetmiştim. 2 saat kenara bıraktım (şarja takılı olmadan) sonra HOME + POWER tuşuna baya uzunca bastım ve telefon açıldı. Artık eskisi gibiçok ısıtmamaya çalışıyorum telefonumu

Tarayıcı Internet Explorer galiba?

Yukarıda 2 kere alıntıdan döndüm bi baktım geçen yılın mesajları

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• hom power tuşları denediz olmadı ise birde bataryayı çıkarıp takın yada dolu bır pille deneyiniz
  • bende telefon kapalı home+power yaptığım zaman şarja takılı olmadığı halde şarj olduğunu gösteriyor ama açılmıyor 1-2 gün şarja taktım açılmadı ve şarj olmadı aslında eskiden kullandığım şarj aletinide artık kullanmıyorum yeni bir adet aldım ...onu aldıktan yeni gelen güncellemeden sonra telefonum açıkken şarj olmamaya başladı ama kapatınca şarj oluyodu sonra bir güncelleme geldi. geliş o geliş bir geldi telefon kapandı açılmadı home+ prover yapınca pil işareti ni gösteriyor şarja takılı olmadığı halde şarj oluyor diyo lütfen yardım....

• bırak kardeşim şarj aletini falan HOME TUŞU - SES KISMA TUŞU VE AÇMA KAPAMA TUŞUNA BASILI TUT

Orijinalden alıntı: wild_tiky

bırak kardeşim şarj aletini falan HOME TUŞU - SES KISMA TUŞU VE AÇMA KAPAMA TUŞUNA BASILI TUT

eywallah kardeş
    Yalnız ses kısmadan değil açmadan çalıştı benimki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mebah -- 1 Eylül 2017; 21:43:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: kenbu

hom power tuşları denediz olmadı ise birde bataryayı çıkarıp takın yada dolu bır pille deneyiniz

Orijinalden alıntı: wild_tiky

bırak kardeşim şarj aletini falan HOME TUŞU - SES KISMA TUŞU VE AÇMA KAPAMA TUŞUNA BASILI TUT

konu baya eski ama sağolasın dediğin gibi yaptım açıldı.

Orijinalden alıntı: kenbu

hom power tuşları denediz olmadı ise birde bataryayı çıkarıp takın yada dolu bır pille deneyiniz

• iphone kullanıcıları zaman zaman farklı problemlerle karşılaşabiliyor. Sizlerden gelen telefonum açılmıyor, iPhone 5s açılmıyor, iPhone 6 ve iPhone 6s açılmıyor gibi soruların çözümüne aşağıdaki blogdan bakabilirsiniz.

https://www.teknocard.com/iphone-telefonum-acilmiyor-kesin-cozum/
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.