Şimdi Ara

iPhone-5 ısınınca sarı leke beliriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şimdi farkettim cihaz ısındığında sol üstte sarı bir leke oluşuyor soğuyunca kayboluyor sizce iade etsem mi

Arkadaşlar iphone 5inde sarı ekran olduğunu düşünenler, diğer 4s veya 5ler ile kıyasladıklarında ekranı daha koyu veya sarı duranlar var mı

not: Turkcellden aldığım iphone 5 ilk açtığımda bariz sarıydı ancak 2 saat içinde düzeldi ankaradayım ve 5 farklı ip5 ile kıyaslama şansım oldu bunlardan 3ü benimkinden daha parlakdı 2 si ise daha sarı

siz de kıyaslama tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosbağa 06 -- 21 Aralık 2012; 22:18:08 >

• bir arkadaşın daha aynı durum olmuş. ilk açtığında sapsarıymış 2-3 saat sonra düzelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

bir arkadaşın daha aynı durum olmuş. ilk açtığında sapsarıymış 2-3 saat sonra düzelmiş

sizin arkadaşınız mı yoksa bu forumdan biri mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: baba yorgun06

quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

bir arkadaşın daha aynı durum olmuş. ilk açtığında sapsarıymış 2-3 saat sonra düzelmiş

sizin arkadaşınız mı yoksa bu forumdan biri mi

forumdan birinin hocam sanırım iphone 5 sorunları ana konusundaydı
  • arkadaşlar bu ayki stuf dergisi editörüde yaptıgı testte bu sarı ekran sorunundan bahsediyor iki gün sonra düzeldigini yazıyor bilginize
  • Şu ana kadar hiç öyle ısındığını görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

Şu ana kadar hiç öyle ısındığını görmedim.

şarja takınca hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: baba yorgun06

quote:

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

Şu ana kadar hiç öyle ısındığını görmedim.

şarja takınca hocam

Ben bir telefona o kadar para vereceğim ve oyle bir sorun olacak.Hemen iade edin.Yokusa sürerler ama diretin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi sorununuz sarı ekran mi sarı leke mi? Ikisi farklı şeyler. Sarı lekeler ısınınca belirginleşen zamanlada duzelmeyen birşey. Bundan önceki telefonum one x te vardı iade etmek zorunda kalmıştım. Bu durum iphoneda da varsa vay halimize.

• İllaki sari ekran olucaktir asljnda uzmanlara gore bu sorun degil lcd farkliligi ama i5 te nadir duydum bunu

• quote:

Orijinalden alıntı: darkside.tr

Şimdi sorununuz sarı ekran mi sarı leke mi? Ikisi farklı şeyler. Sarı lekeler ısınınca belirginleşen zamanlada duzelmeyen birşey. Bundan önceki telefonum one x te vardı iade etmek zorunda kalmıştım. Bu durum iphoneda da varsa vay halimize.

sarı leke hocam
  • hocam bizim iphone 4 dede vardı ısınınca sol köşede sarı leke çıkıyordu soğuyunca kayboluyordu bu leke ordan gitmiyor gider diye bakmayın 2 sene bu lekeyi çektikten sonra garantiye verdik değişim kararı çıktı 15 gündür yenisinin gelmesini bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 78erhan78

hocam bizim iphone 4 dede vardı ısınınca sol köşede sarı leke çıkıyordu soğuyunca kayboluyordu bu leke ordan gitmiyor gider diye bakmayın 2 sene bu lekeyi çektikten sonra garantiye verdik değişim kararı çıktı 15 gündür yenisinin gelmesini bekliyorum

tşk ederim ben de iade edeceğim aynen dediğiniz gibi oluyor satış fiyatı 1100tl olan bir telefona trde 2150 tl vermiş isem bu benim hakkım diye düşünüyorum
  • arkadaşımın bırıne 5 gun once ip5 aldık komple wrapsol full body kaplaptık ip4s oda aynı wrapsol kaplı normal ip4 var ekranında cın malı ekran koruyucu var 3 unu yan yana gelınce 4s ve ip5 hafıf sarımtıraklık var wrapsol kaynaklımı yoksa sarı ekran mı var ?
  • Merhaba,

Forumda konu açmadan önce ufak bir araştırma yapmanızı ve eğer açacağınız konuya dair başlıklar mevcut ise o başlıklardan devam etmenizi rica edeceğim.

http://forum.donanimhaber.com/m_55815598/mpage_1/f_/key_//tm.htm#55815598

http://forum.donanimhaber.com/m_69233288/mpage_1/f_/key_//tm.htm#69233288

İyi forumlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.