Şimdi Ara

iphone 5 ios 6 ya ios 7.1.1 yükleyemiyorum ACİLL yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet ios7 ye geçme kararı aldım .ipsw dosyasını indirdim. sift geri yükle dediğimde firmware uyumlu değildiyor yükleyemiyorum. ne yapmalıyım

iphone 5 a1429

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --caner-- -- 19 Temmuz 2014; 23:59:57 >

• Merhabalar ipsw dosyasının yanlış olanını indirmissinizdir bi itunes güncelleme yapın .

http://appldnld.apple.com/iOS7.1/031-00091.20140425.AGVWW/iPhone5,1_7.1.1_11D201_Restore.ipsw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy_manyak44 -- 20 Temmuz 2014; 0:03:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy_manyak44

Merhabalar ipsw dosyasının yanlış olanını indirmissinizdir bi itunes güncelleme yapın .

gsm olanı indidim 5.1 olan cdma mı olmalıydı hocam
  • Konu başlıklarına "acil" ibaresini neden ekliyorsunuz cidden anlayabilmiş değilim. Zaten buraya giren insanlar bilgisi varsa konuyla ilgili mutlaka yardımcı olacaktır.

Gelelim soruna, üst karakter ile yükleme yapamamanızın sebebi büyük ihtimal doğru yazılımı indirmediğiniz için. Tongbu uygulamasından yararlanabilirsiniz, ben o şekilde yapıyorum vakit kazanmak için.

Google'da Tongbu kelimesini aratırsanız ilk sonuçta çıkacatır. İşletim sisteminize uygun olanını bilgisayarınıza yükledikten sonra aşağıdaki adımları takip edin:

- Cihazı kablosu ile bilgisayarınıza bağlayın
    - "Firmware" yazan sekmeye geçin, kendisi modeli tespit edecektir.
    - "Download" tuşuna basarak indirme işlemini yapabilirsiniz.

iphone 5 ios 6 ya ios 7.1.1 yükleyemiyorum ACİLL yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1megabayt -- 20 Temmuz 2014; 0:06:57 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.