Şimdi Ara

@@@ İPHONE 5 İN ORJİNAL DUVAR KAĞIDI @@@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler googleda arattım bulamadım bazı sitelerdende baktım ingilzice olarak gene bulamadım iphone 5 setup yaparken ilk telefonu aldığımızda açınca bi duvar kağıdı var gri olan onu nereden bulabilirim ben tekrar 5 için yardımcı olurmusunuz

• Google'a ios 7 wallpaper yazınca çıkıyor aslında. Neyse ben direk linki vereyim sana : m.iclarified.com/entry/index.php?enid=31019

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrThunComb

Google'a ios 7 wallpaper yazınca çıkıyor aslında. Neyse ben direk linki vereyim sana : m.iclarified.com/entry/index.php?enid=31019

Yok bundan bahsetmiyor. Hani su surum yukselltigimizde yada telefonu ilk kez actigimizda kurulum yaparken arkada cikan gri bi ekran var ya ondan bahsediyor. Ben de arattim bulamadim

• quote:

Orijinalden alıntı: denonder

quote:

Google'a ios 7 wallpaper yazınca çıkıyor aslında. Neyse ben direk linki vereyim sana : m.iclarified.com/entry/index.php?enid=31019

Yok bundan bahsetmiyor. Hani su surum yukselltigimizde yada telefonu ilk kez actigimizda kurulum yaparken arkada cikan gri bi ekran var ya ondan bahsediyor. Ben de arattim bulamadim

aynen onu arıyorum o gri ekranı arkadaş saolsn ios 7 dekini göndermiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilko

quote:

Orijinalden alıntı: denonder

quote:

aynen onu arıyorum o gri ekranı arkadaş saolsn ios 7 dekini göndermiş

Pardon hocam ben yanlış anlamışım olayı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ilko

beyler googleda arattım bulamadım bazı sitelerdende baktım ingilzice olarak gene bulamadım iphone 5 setup yaparken ilk telefonu aldığımızda açınca bi duvar kağıdı var gri olan onu nereden bulabilirim ben tekrar 5 için yardımcı olurmusunuz

forums.macrumors.com/showthread.php?t=1123619&page=84 bu linkteki duvar kağıdı mı?
    [simage]i1128.photobucket.com/albums/m499/justimber/478421be.jpg[/simage]

• ZEDGE

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.