Şimdi Ara

Iphone 5 İle Çektiğim Fotoğraf(Morluklar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar görüyorsunuz morlukları, şimdi bu kadar para verip aldığımız aletin, böyle fotoğraf çekmesi moralinizi bozmaz mı? Yada sinirlenmez misiniz? (fotoğrafı çektiğimde yazılım güncel değildi)

Kusura bakmayın; foto yüklemede problem var en kısa sürede ekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fantasticoo -- 2 Şubat 2013; 16:53:54 >

• hizliresim.com a yükleyebilirsin hocam koyarkende [simage][/simage] tagları arasına koyarsan linki sıkıntı olmaz

Neyse koyayım ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulmicort -- 2 Şubat 2013; 16:56:05 >
  • Kilif filan kullaniyor musun. Bi ara arkadasimin pembe kilifi vardi flas patlayinca resimlerde bunun gibi pembe sekiller oluyordu. Tabi bun isiklardan vs de olabilir cok bilgili degilim bu konuda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi bitmediniz cidden bi bitmediniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elini kameranın arkasına koy gölge yap.
  • Kamera lensi yüzünden oluyordu galiba bu olay daha önce uzun uzun tartışılmıştı.
  • senin iPhone 5 mor olmus
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynen koruyucu lensi güçlendirmişler çizilmeye karşı ama aşırı parlaklıkta böyle sonuçlanabiliyor elinizle ışığı kapatın gibi açıklama yapmışlardı
    bu arada morlukları olmasa resim cidden çok güzel bir açı
  • quote:

Orijinalden alıntı: berksus

Kilif filan kullaniyor musun. Bi ara arkadasimin pembe kilifi vardi flas patlayinca resimlerde bunun gibi pembe sekiller oluyordu. Tabi bun isiklardan vs de olabilir cok bilgili degilim bu konuda

yok hocam kılıf yok, flash açık olsada patlayacağını sanmıyorum, çünkü yeterli ışık var. kronik sorun bu daha önce bir çok foto çektim ama ilk defa rastlayınca paylaşmak istedim.

Arkadaşlar ben bu fotoyu iphone a çamur atmak için paylaşmadım, memnunum ama, bu bir kusur ve dünyanın en pahalı akıllı telefonuna ve apple ye yakışmayacak bir kusur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fantasticoo -- 2 Şubat 2013; 17:14:58 >
  • Aşırı fazla ışık var hocam normaldir. Sanırım kamera çekerken exposure ayarı yapamamış. Birde normal çekimde deneyin odaklandıktan sonra. Panaroma modunda yapamaması gayet doğal bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

Aşırı fazla ışık var hocam normaldir. Sanırım kamera çekerken exposure ayarı yapamamış. Birde normal çekimde deneyin odaklandıktan sonra. Panaroma modunda yapamaması gayet doğal bence

Haklısınız panorama modunda olduğu için problem oldu sanırım çünkü normal mod da aynı açıda problem yok.

• Bi arkadas soruyodu niye herkeze s3 al diyorsun diye :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.