Bildirim
İphone 5 İcloud Hakkında

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
up -
iphone'umu bul acik ise telefon sifirlanamiyor diye biliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
müşteri hizmelerini arıyorsun iphonenun onlar seni yönlendiriyor
telefonu 2.el aldıgını falan söylüyorsun sana bi mail adrsi veriyorlar telefonun faturasını falan oraya yolluyorsun mail yoluyla 2-3 gün icinde geri dönüş yapıyorlar ve eski icloud şifresine artık gerek kalmıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: TryahyaTr
müşteri hizmelerini arıyorsun iphonenun onlar seni yönlendiriyor
telefonu 2.el aldıgını falan söylüyorsun sana bi mail adrsi veriyorlar telefonun faturasını falan oraya yolluyorsun mail yoluyla 2-3 gün icinde geri dönüş yapıyorlar ve eski icloud şifresine artık gerek kalmıyor.
Dedikleriniz için teşekkür ederim.Peki fatura yoksa nasıl olur. -
Forumda 300 liraya kıran arkadaşlar var
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: cokobash
iphone'umu bul acik ise telefon sifirlanamiyor diye biliyorum
Videosu vardı; aşılıyordu.
olayı anlat illa yardımcı olacaklar olmaz diye bişey yok
cihazın kutusu olsa da yeteceğini zannediyorum
300 liraya falan gerek yok -
Yorumlarınız için saolun. -
quote:
Orijinalden alıntı: sfgsfgsfg
Yorumlarınız için saolun.
Kardeşim 2 hafta önce amcam iPhone 4 yolladı aynı iCloud şifresi istiyordu eski hesabın telefonu açtım. Çok uzun bir uğraşımı var. Benimde elimde iPhone 5 var aynısını ona denedim olmadı. Sanırım iPhone 5 için yok.
quote:
Orijinalden alıntı: sfgsfgsfg
Yorumlarınız için saolun.
Kardeşim 2 hafta önce amcam iPhone 4 yolladı aynı iCloud şifresi istiyordu eski hesabın telefonu açtım. Çok uzun bir uğraşımı var. Benimde elimde iPhone 5 var aynısını ona denedim olmadı. Sanırım iPhone 5 için yok.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X