Şimdi Ara

İphone 5 için yardım bilenler gelsin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle selamın aleyküm . Yaklaşık iki hafta önce ikinci el iphone 5 aldım aldıktan sonra satıcıyla biraz tartıştık cihaz temiz dedi 2 tane sorun çıktı vs. vs. Yaptırdım baya masraf ettim . Bugün internetten mesaj attı senin telefonun imei ni başka telefona vermişiz senin telefon kapanabilir dedi. Böyle bişey olurmu internetten sorgulattım pasaport kayıtlı gözüküyo bilen varsa bi yardım etsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iphonelerde imei atma gibi bir durum olmadığını biliyorum ama kayıt yaptırılmamışsa aramaya kapanabilir.
  • İnternetten baktım pasaport kaytlı ama güvenemiyorum kapanırmı ?

• Imei yi mi klonlamış yani? Buyuk ihtimal dolandırıcı birinden almışsın cihazı. Cihaz çalıntı bile olabilir. Bence adamı bulun paranızı alın cihazı geri verin.

• Cihaza geçici kayıt yapılmış olabilir. Cihaz, çalıntı bile çıkabilir. Başınız ağrımaması için gidin karakola.
  • Samsung galaxy e7 vardı bende 2 aylık onunla takas etmiştik diyorum ozaman telefonu ver geri telefonu sattım gel sana grand 2 veriyim diyo bende almak istemiyorum ne yapmalıyım.

• quote:

Orijinalden alıntı: T.tosun.18

Samsung galaxy e7 vardı bende 2 aylık onunla takas etmiştik diyorum ozaman telefonu ver geri telefonu sattım gel sana grand 2 veriyim diyo bende almak istemiyorum ne yapmalıyım.

tam dolandirici heralde hocam cok buyuk hata etmissiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi verecegi cihazada gvenmiyorum ne yapiyim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.