Şimdi Ara

iPhone 5 için Wrapsol mu BodyGuardz mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
3
Favori
4.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar iphone 4 için wrapsol kullanmıştım biraz kalın gelmişti ve zamanla sararma olmuştu ama bodyguardz hiç kullanmadım sizce hangsini almalıyım ?

Wrapsol Ultra tüm gövde = 60 tl

BodyGuardz Ultratough tüm gövde = 50 tl

• 1 yıldır wrapsol kullanıyorum 3 kere ücretsiz değişim yaptım. Son gönderdikleri extreme modeliydi ve diğerlerinden inceydi. BodyGuardz nasıl o da normal yapıştırınca baloncuklar kendisi gidiyor ve uygulamak içn solüsyona ihtiyaç duymuyorsa onu dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: bydemirci

1 yıldır wrapsol kullanıyorum 3 kere ücretsiz değişim yaptım. Son gönderdikleri extreme modeliydi ve diğerlerinden inceydi. BodyGuardz nasıl o da normal yapıştırınca baloncuklar kendisi gidiyor ve uygulamak içn solüsyona ihtiyaç duymuyorsa onu dene

www.wrapsol.com.tr adresinden alacaktım canlı destek bölümünden garanti varmı dedim sararma,soyulma vs. durumlarda yok dediler her ürünün kullanım ömrü vardır dediler. Wrapsol.com da ekstra kargo ücreti alıyor 30 tutarını geçsem bile ama daha önce 30$ üzeri ücretsiz kargoydu.

Bu arada ince olan modeli hangisi ? benim kullandığım ultra idi mat falan istemiyorum.

bunu almamı tavsiye edermisin :http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/wrapsol-apple-iphone-5-ekran-on-arka-yn-koruyucu-66608115

• quote:

Orijinalden alıntı: fatih_h

quote:

1 yıldır wrapsol kullanıyorum 3 kere ücretsiz değişim yaptım. Son gönderdikleri extreme modeliydi ve diğerlerinden inceydi. BodyGuardz nasıl o da normal yapıştırınca baloncuklar kendisi gidiyor ve uygulamak içn solüsyona ihtiyaç duymuyorsa onu dene

www.wrapsol.com.tr adresinden alacaktım canlı destek bölümünden garanti varmı dedim sararma,soyulma vs. durumlarda yok dediler her ürünün kullanım ömrü vardır dediler. Wrapsol.com da ekstra kargo ücreti alıyor 30 tutarını geçsem bile ama daha önce 30$ üzeri ücretsiz kargoydu.

Bu arada ince olan modeli hangisi ? benim kullandığım ultra idi mat falan istemiyorum.

bunu almamı tavsiye edermisin :http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/wrapsol-apple-iphone-5-ekran-on-arka-yn-koruyucu-66608115

Benim ilk aldığım da ultra idi. Sonra değiştirdiğimde ultra extreme yazıyordu inceltilmiş versiyonuymuş. Mat falan değil yani daha hiç mat kullanmadım. forumda erdem diye bi satıcı vardı ondan almıştım 1 yıl önce. 2.değiştirme nedenim sararma dan dolayıydı. 3.sü de 5 ay kullandıktan sonra cebimdeyken arka tarafı çıkmış öyle değişim yapmıştım.

• o linktekindede ultra Xtreme yazıyor dikkat ettiysen. Satıcı ürünün arkasında duruyorsa al. Yani Bişe olduğnda değiştirmede sorun yaşamayacaksan, elmaadam.com a bi bak istersen
  • quote:

o linktekindede ultra Xtreme yazıyor dikkat ettiysen. Satıcı ürünün arkasında duruyorsa al. Yani Bişe olduğnda değiştirmede sorun yaşamayacaksan, elmaadam.com a bi bak istersen

ultra extreme nerde yazıyor göremedim
  • quote:

quote:

o linktekindede ultra Xtreme yazıyor dikkat ettiysen. Satıcı ürünün arkasında duruyorsa al. Yani Bişe olduğnda değiştirmede sorun yaşamayacaksan, elmaadam.com a bi bak istersen

http://images.gittigidiyor.com/6660/WRAPSOL-APPLE-iPHONE-5-EKRAN-ON-ARKA-YN-KORUYUCU__66608115_4.jpg

en üstte

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

http://images.gittigidiyor.com/6660/WRAPSOL-APPLE-iPHONE-5-EKRAN-ON-ARKA-YN-KORUYUCU__66608115_4.jpg

en üstte

ultra extreme ve ultra arasında ne fark var acaba ?

• quote:

Elmaadam-Müşteri Hizmetleri:
    "Merhabalar WRAPSOL markası artık calısmıyoruz musterı gerı donuslerı sebebıyle"
    online destek sisteminden böyle yazdılar
  • pahalı degil mi ya 60 tl jelatin için
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeanCarlo

pahalı degil mi ya 60 tl jelatin için

Bunlar o telefoncularda satılan 10 tl lik jelatinler gibi değil çünkü
  • quote:

quote:

bn turkcellden alıyorum genelde. dexim yada laxor sanırım markası da gayet iyi oluyor ön arka koruma 30 tl idi sanırım en son. bunun farkı ne oluyor bariz olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeanCarlo -- 11 Aralık 2012; 16:10:32 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

en üstte

ultra extreme ve ultra arasında ne fark var acaba ?

ilisi de ultra işte xtreme yeni çıkan daha ince model

• ip5 için hem wrapsol hemde bodyguardz kullanan birisi olarak düşünmeden bodyguardz derim. Wrapsol'da renk değişimi problemi var...
  • quote:

quote:

Niye ? Ekrani ultra retina+ mi yapiyor bu ekran koruyucular hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BodyGuardz Ultratough tüm gövde siparişi verdim
  • Ipadde 3 yil wrapsol kullandim sokulme vesaire olmadi ama degisim icin soktugumde baya sarardigini farkettim.Ama duzgun uygulanirsa gayet basarili bir koruyucu 3 yillik ipad 1 i suan kutuya koyar sifir diye satarim:)

Su anda yeni ipadim icin bodyguardzq gectim.Daha ince ve temiz goruntuye sahip. sanirim buda uzun yillar gidecek. Bundan sonra tercihim bodyguardz kesinlikle.Wrapsol baya kalindi.

Bu arada 10 liralik stickerlar ile bunlari kiyasamak sahin vs ferrari kiyasi gibidir. Kesinlikle cizilmiyor cihazlar her kurusunu hakediyor..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalınlığın görünüme bir etkisi olmadığı bilakis cihazı düşmelere karşı koruyor olmasının önemli olduğunu düşünüyorum. Wrapsol zamanla sararıyor, ama sararmayan şeffaf film'in olacağını da düşünmek garip bunlar maddesi gereği sararır 7-8 ayda. Mühim olan buna da firmanın garanti kapsamında değişip değişmediği. Cihazımda wrapsol kaplı olduğu halde bir çok arkadaşım da bu ürünlerden istediğinden sıklıkla kendileri ile diyaloğum oldu ve her mantıklı sorunda da ürünümüzü değiştirdiler.

Bence drop testler yapılıyor ya en güzeli hangi marka demek için en doğrusu bu teste tabi tutmak. Hangi koruyucu hangi şekilde koruma sağlıyor.
  • Wrapsol satan nereler var aynı zamanda değişim yapan
    Bodyguardz ürünlerinde degisim yapiyormu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironbird

Wrapsol satan nereler var aynı zamanda değişim yapan
    Bodyguardz ürünlerinde degisim yapiyormu

Bodyguardz urunlerındede sararma ve kalkma gıbı problemlerde degısım olanagı mevcutdur ve ayrıca paket ıcerısınden 2 adet on 2adet arka ve 2adet yan fıl cıkmaktadır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.