Şimdi Ara

iPhone 5 için Kılıf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iP5 için cihazı kaba göstermeyecek ve kullanışlı kılıf önerileriniz var mı?

• aynı konu için girdim bölüme takipp
  • Carbon fiber kaplama yap yan ve arkayı en iyisi kılıfa gerek yok ben amerikadan bi siteden buldum 15 $ kargo dahil geliyor güvenilir ve aynısı avmlerde 40 tl gibi site atı etsy bu siteden ingilizcen varsa bakabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qqq1assi

Carbon fiber kaplama yap yan ve arkayı en iyisi kılıfa gerek yok ben amerikadan bi siteden buldum 15 $ kargo dahil geliyor güvenilir ve aynısı avmlerde 40 tl gibi site atı etsy bu siteden ingilizcen varsa bakabilirsin.

Çiziklere ve soyulmalara karşı kesin çözüm mü acaba hocam? Sen memnun musun peki, hiç sorunla karşılaştın mı cihazda?
  • Iskin.com
    Cok guzel kiliflar var.Fakat fiyat usd seklinde.
    75 $ uzeri sipariste kargo bedava.Ben iki adet begendim.Eger dusunurseniz birlikte siparis verebiliriz.Odemeyi ben yaparim.
    Kargo geldiginde siz bana odersiniz.5-6 gunde teslimat diyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarlboroSpecial

quote:

Orijinalden alıntı: qqq1assi

Carbon fiber kaplama yap yan ve arkayı en iyisi kılıfa gerek yok ben amerikadan bi siteden buldum 15 $ kargo dahil geliyor güvenilir ve aynısı avmlerde 40 tl gibi site atı etsy bu siteden ingilizcen varsa bakabilirsin.

Çiziklere ve soyulmalara karşı kesin çözüm mü acaba hocam? Sen memnun musun peki, hiç sorunla karşılaştın mı cihazda?

Soyulacak yerler açık kalmıyor zaten tek tuşlar ve hoporlörlerin delikleri açık kalıyor gerisi kapalı

• Kaplama çeşitleri var Yanlara , Öne ve Arkaya. Kapa göstermez ama tabi çizklere karşı tek korur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 16 Kılıf
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bermudashorts

Iskin.com
    Cok guzel kiliflar var.Fakat fiyat usd seklinde.
    75 $ uzeri sipariste kargo bedava.Ben iki adet begendim.Eger dusunurseniz birlikte siparis verebiliriz.Odemeyi ben yaparim.
    Kargo geldiginde siz bana odersiniz.5-6 gunde teslimat diyor.

Bakıyorum hocam şimdi eğer beğenirsem neden olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elmanders

Kaplama çeşitleri var Yanlara , Öne ve Arkaya. Kapa göstermez ama tabi çizklere karşı tek korur.

Hocam işte tek sıkıntı yaptığım onlar cihazı gerçekten çizilmeye karşı koruyor mu? Onu da sağlam bişey almak gerekir. Var mı öneriniz?
  • quote:

Arkadaşlar iP5 için cihazı kaba göstermeyecek ve kullanışlı kılıf önerileriniz var mı?

eBay ve amazon a bakip. Transparent cover ya da iskin diye aratin. En babalari orada...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Elmanders

Kaplama çeşitleri var Yanlara , Öne ve Arkaya. Kapa göstermez ama tabi çizklere karşı tek korur.

Hocam işte tek sıkıntı yaptığım onlar cihazı gerçekten çizilmeye karşı koruyor mu? Onu da sağlam bişey almak gerekir. Var mı öneriniz?

Çizikten %100 koruyorlar. Araştırırsan bulursun. i5 Kılıfları konusuna bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

quote:

Arkadaşlar iP5 için cihazı kaba göstermeyecek ve kullanışlı kılıf önerileriniz var mı?

eBay ve amazon a bakip. Transparent cover ya da iskin diye aratin. En babalari orada...

bakıyorum hemen sağolasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.