Şimdi Ara

iPhone 5 için çerçeve koruyucu jelatin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternette her yere baktım ama bulamadım arkadaşlar var mı bildiğiniz site? Sadece yan taraflara yapılan jelatinden bahsediyorum

Orijinalden alıntı: LeoMessi1037

İnternette her yere baktım ama bulamadım arkadaşlar var mı bildiğiniz site? Sadece yan taraflara yapılan jelatinden bahsediyorum

kesinlikle wrapsol, gittigidiyordaki skyr adli saticidan sadece yan kaplamayi isterseniz yardimci olacaktir. komple kaplama alin bence 59.90 ama cihazin ne kalinligini etkiliyor ne de goruntusunde degisiklik yapiyor kafaniz rahat olur, testleri izleyin hak vereceksiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: GoodJob

arkadaşlar ben 1 tane buldum gittigidiyor.comda ama iyi mi değilmi bilmiyorum markası ipg 16 tl sizce alıyım mı?

çerçeveye niye jelatin alınsınki ?

yine de bir link at

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: S60Doctor

quote:

Orijinalden alıntı: LeoMessi1037

İnternette her yere baktım ama bulamadım arkadaşlar var mı bildiğiniz site? Sadece yan taraflara yapılan jelatinden bahsediyorum

kesinlikle wrapsol, gittigidiyordaki skyr adli saticidan sadece yan kaplamayi isterseniz yardimci olacaktir. komple kaplama alin bence 59.90 ama cihazin ne kalinligini etkiliyor ne de goruntusunde degisiklik yapiyor kafaniz rahat olur, testleri izleyin hak vereceksiniz.

Daha önceden bodyguardz kullandınız mı hocam? İkisi arasında kaldım wrapsolda bi süre sonra sararma oluyormuş diyorlar, sizde böyle bişey oldu mu?

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.