Şimdi Ara

iPhone 5'i boşuna beklemeyin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bycanua

New İPhone olursa adı daha Apple ürünü almam 4S'imide satarım

bu ne saçma yorumdur anlamadım sabah sabah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thursy -- 4 Ağustos 2012; 5:52:50 >
  • adı yeni iphone olmuş ha iphone 5 olmuş. niye beklemeyelimmişiz saçma başlıkla haber yapıyolar
  • quote:

neden ki ? isim niye bu kadar önemli. Gerçi senin bu çıkışından sonra Apple new iphone yapmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu haber siteleri zaten sacma birde yorum yazanlar onlardan sacma. Herseye ¨Guleriz aglanacak halimize¨ , "Nereye gidiyoruz millet olarak" bu yorumlar ve benzerlerini yazanlarin interneti bir daha calismaz insallah...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamefry -- 4 Ağustos 2012; 10:32:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1OO1

adı yeni iphone olmuş ha iphone 5 olmuş. niye beklemeyelimmişiz saçma başlıkla haber yapıyolar

Kelime oyunları işte
  • iPhone 5'i boşuna beklemeyin başlıklı haberin, "...cihazın gerçekten iPhone 5'e ait olup olmadığı ise şimdiden merak konusu oldu." diye bitmesi de ayrıca komik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saydam

quote:

neden ki ? isim niye bu kadar önemli. Gerçi senin bu çıkışından sonra Apple new iphone yapmaz.

Saçma Geliyor bana hadi şimdi çıkacak sürümün adı yeni olsun seneye cıkacak surumun adı ne olacak süper yeni mi ?
  • 19 eylülde satarlarmi bilmem ama eger satarlarsa,birkac gün onceden dükkana git ve ucak biletini göster.
    TRye 6 ay sonra gelecek diye ajitasyon yap. lütfen benim icin 1 tane ayirin,kuyruk beklemeden alayim diye
    rica et.
    Ancak öyle sansin olur.
    Bileti öteleyebiliyorsan birkac gün ötele ,en garantisi o.Ama satisa cikma gününü iyi arastir,ben 29 eylül diye okudum galiba biryerlerde.
  • quote:

İnşallah New İphone diye çıkarda senin 4s i ucuza kapatırız
  • quote:

quote:

quote:

Saçma Geliyor bana hadi şimdi çıkacak sürümün adı yeni olsun seneye cıkacak surumun adı ne olacak süper yeni mi ?

3. nesil ipade niye new ipad dediler ozaman .niye new olmasın ki %60-70 öyle olucak.
  • quote:

adı new iphone olursa çocuğumu keserim
  • Hürriyet dediyse doğrudur beyler önem verin derim.
  • quote:

quote:

quote:

Bence Apple Macbook ve iMac lerde yaptıgı gibi sadece İphone ve İpad adı ile devam edecek. 2009 model Macbook Pro da 2012 Macbook Pro da aynı adı taşıyor. Sadece üretim yılı ile ayırt ediliyor. Yeni İphone ve sonrakilerde İphone olarak devam edecek. Ama gercekte bu 6. Nesil olacak devamida 7-8-9 diye gidecek. Tabi bu benim tahminim. Yoksa yeni İpad e İpad 3 der geçerdi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Polemik yaratmak istemıyorum ama haberın başlığı ne kadar gereksizse buraya böyle açılmasıda o kadar gereksız
  • İşte iphone 5 in ekranı
    http://www.youtube.com/watch?v=lb3003GIPk0&feature=youtube_gdata_player

• Peki eylülde çıkıcak ıphone'dan sonrakilere ne diyecekler new ıphone 2 mi
  • the newest :)

• iphone 5 adı altında olmasa bile önümüzdeki aylarda illa bir telefon çıkacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainbow05

Peki eylülde çıkıcak ıphone'dan sonrakilere ne diyecekler new ıphone 2 mi

Öz iPhone

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.