Şimdi Ara

iphone 5 hem 64 gb hem de pasaport kayıtlı 1460 TL (satış bana ait değil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sahibinden.com'u gezerken fark ettim. Sizce doğruluk payı nedir ? Fotoğraflar netten alınmış büyük ihtimal. Pasaport kayıt belgesi vereceğini yazmış. İnandırıcı gelmedi bana. Telefon numarasını istedim cevap bekliyorum bakalım.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-apple-iphone-64-gb-pasaport-kalici-kayitli-1-yil-garantili-cihaz-120111049/detay
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• kardeş ilan açmışın iyi hoş ama sana ne? gereksiz yere alan işgal ediyorsun! aln alır almayan bakar işine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muhtemelen bir dolandırıcılık vakası bence uzak durun
  • quote:

Orijinalden alıntı: snuffxxx

kardeş ilan açmışın iyi hoş ama sana ne? gereksiz yere alan işgal ediyorsun! aln alır almayan bakar işine

yönetici havalarına girme gereği neden duyuyorsun ? Konuya girip yöneticilerden biri bir şey dememiş sen hangi sıfatla gereksiz konu olarak görebiliyorsun ? Bu yetkiye sahip değilsin. O yüzden kısa ve öz seni ilgilendirmez kardeş. Almayı düşünmesem buraya konu açıp fikir istemem. Bu konularda bilgili olan kişilerden yardım istedim. Sen işine bakarsın olur biter. Yönetici olup gelirsen bu yazdıklarını dikkate alırım. Şimdi konuyu görmezden gel ve işine bak.

BUGATTI teşekkürler yorum için haklısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reco. -- 31 Mart 2013; 15:58:22 >

• coluk cocuk forumu oldu cikti, yok sunu gordum dikkat yok su boyle dikkat. yok benim satisim degil, bak isine arkadas dolandiriciysa sikayet et sahibinden.com a bitsin gitsin, tovbe tovbe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: snuffxxx

coluk cocuk forumu oldu cikti, yok sunu gordum dikkat yok su boyle dikkat. yok benim satisim degil, bak isine arkadas dolandiriciysa sikayet et sahibinden.com a bitsin gitsin, tovbe tovbe

çoluk çocuk forumu olur olmaz forumda yaş sınırı mı var ? Ben işime bakıyorum sen konuma girip karışma o zaman. Can sıkıntısına girip yorum atmışsın. Dolandırıcı ise şikayet et gitsin diyorsun. Ben dolandırıcı olabilir mi cinsinden konu açmışım sen ne yazmışsın. Forum çoluk çocukla dolmuş olabilir fakat sen o küçümsediğin çocukların seviyesinin bile altında kalırsın. Konunun gereksiz olduğunu madem bu kadar çok düşünüyordun yorum yerine şikayet et butonun kullansaydın. Dediğim gibi can sıkıntısına yorum atmışsın. Neyse daha fazla mesaj atmıyorum bunlar bile fazla.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.