Şimdi Ara

iPhone 5 Garip Bir Power Tuşu Problemi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Telefonumda son 1 haftadır power tuşunun sağ tarafında basmama fakat sol tarafından basıldığında ise enteresan bi şekilde çalışmaya devam etme söz konusu. Bugün Vodafone Red ile telefonumu servise gönderdim. İnternette bi kaç yerde bu problem ile ilgili değişim kararı çıkmış hep. Forumumuzda başına bu konu gelipde onarım yada değişim alan arkadaşlarımız oldu mu? Yüzdesel olarak geri dönüş nasıl olucak onu merak ediyorumda.. :)

• Sanıyorum telefonu düşürmüşsün ya da tuş uzun süre basılı kalmış çünki power tuşu çok hassas bir tuştur.Yapacakları şey vidaları söküp içini açacaklar (Apple tarafından olduğu için garantide sorun olmaz ) power tuşunu açmayı önleyen 2 adet çip var onları açıp power tuşunu ya değiştirirler ya da onarırlar yani çok bişey değişmiycek adam onun yerine altın koyacak hali yok . :)
  • forumda vardı araştırın biraz hepsinin değişim yapıldığını göreceksiniz ;) kronik bi sorun
  • Benim arkadaşım verdi Vodafone red ile daha dün cihazını onarmışlar üstelik çizik gelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: b-broker

forumda vardı araştırın biraz hepsinin değişim yapıldığını göreceksiniz ;) kronik bi sorun

evet şimdi biraz göz gezdirdim çoğu arkadaş değişim almış cihazlarına :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.