Şimdi Ara

iphone 5 ÇIKACAK 4 VEYA 4S BU DÖNEMDE ALMAK MANTIKLI MI..?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 21 eylülde çıkacak iphone 5 e az süre kala 4 veya 4s almak mantıklımıdır

tabii çıkış fiyatı ne olur o da meçhul

• Maddi durumuna göre ip4 ve ya ip4s'nin türkiye'ye ilk geliş fiyatlarını unutmamalıyız. ip5'de gelecek 8 ay sonra 3gs - 4s gibi bir de ip5 modeli gelecek. yani paran varsa al ip5 ama 2500-3000 tl arası param yok dersen 1 ay 1 telefonla idare etsen ardında ip4s fiyatları 1100'e kadar inecektir.
  • 4s fiyatları gerçekten kayda değer oranda düşecek mi telefon bakıyorum samsung s2 düşünüyorum ama bir yandan da ip 5 çıkınca 4s i 1000-1200 civarı bi paraya kapatabilirmiyim
  • apple in isi belli olmaz bi bakarsiniz telefon cikarmamis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

4s fiyatları gerçekten kayda değer oranda düşecek mi telefon bakıyorum samsung s2 düşünüyorum ama bir yandan da ip 5 çıkınca 4s i 1000-1200 civarı bi paraya kapatabilirmiyim

Suan Amerika'da acayip düştü. 300 $ kadar ucuzladı. Telefon tanıtımı 21 Eylül'de. Türkiye'de 1,5 ay sonra 4s 1000-1100 liraya geriler..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone 4s 1000-1100e kadar düşermi kesin ya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaLVeRo

iphone 4s 1000-1100e kadar düşermi kesin ya ?

Suan 4s. 1 sene uluslararası garantilisi 0'i 1200-1300 arasında yani banko tr malları da geriler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle bekle 5 çıkınca kesinlikle düşer surda kaç ay kaldı zaten pişman olmak istemiyorsan sabırlı ol
  • quote:

düşmez o kadar arkadaşım ne yazık ki seni yanıltıyorlar 3gs bile 800-900 tl ediyor anca ip 4 1100 olur oda ip 5 çıktıktan baya sonra hemen bi düşüş olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Müslümano Ronaldo

quote:

düşmez o kadar arkadaşım ne yazık ki seni yanıltıyorlar 3gs bile 800-900 tl ediyor anca ip 4 1100 olur oda ip 5 çıktıktan baya sonra hemen bi düşüş olmaz

1250ye xperia s alınır mı acaba ya sarı noktadan korkuyorum :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuck3r

apple in isi belli olmaz bi bakarsiniz telefon cikarmamis

• quote:

quote:

quote:

1250 tlye ben s2 yada sensation xe alırım, xperia s problemli bir makine illa sorun yaşarsın yani hatta xperia serileri bile problemli seri desek yalan olmaz, ama alırsanda distrübitör garantili al ama sana şunu diyim sen sanırım tasarım ve dayanıklılık için s2 istiyorsun sana tavsiyem sensation xe ye bi bak tasarım olarak xperiadan baya güzel ve donanımlı bi makine sense arayüzüde güzelliğine güzellik katıyor sırf bu güzelliği yüzünden s2 alamıyom bi türlü kalbim sensation xe de ama mantığımda s2 diyor kısaca sonye bulaşma derim çok problemli makineler çıkardı bu aralar bozdular baya

• quote:

quote:

quote:

quote:

1250 tlye ben s2 yada sensation xe alırım, xperia s problemli bir makine illa sorun yaşarsın yani hatta xperia serileri bile problemli seri desek yalan olmaz, ama alırsanda distrübitör garantili al ama sana şunu diyim sen sanırım tasarım ve dayanıklılık için s2 istiyorsun sana tavsiyem sensation xe ye bi bak tasarım olarak xperiadan baya güzel ve donanımlı bi makine sense arayüzüde güzelliğine güzellik katıyor sırf bu güzelliği yüzünden s2 alamıyom bi türlü kalbim sensation xe de ama mantığımda s2 diyor kısaca sonye bulaşma derim çok problemli makineler çıkardı bu aralar bozdular baya

sorun çıkmayacağını bilsem hiç düşünmeden xperia s alırdım fakat suanda kafadam sensatıon xe var ama ben yine htcye karsı sony var gönlümde :( bilemiyorum çok kararsızım

• iphoneden sırf sarj süresi yüzünden vaz gectim

6 saat 8 saat dayanıyor. 12 saat dayananı görmedim
  • iphone 4S hiçbir zaman 1.500 TL altına düşmez tabii 3gs in şimdi düşmesi gibi 1-1.5 yıl sonra belki Apple marka değerini belli bir seviyede tutar hep
  • quote:

Orijinalden alıntı: WonLt

iphoneden sırf sarj süresi yüzünden vaz gectim

Android'li telefonlar sanki uzun gidiyor.

Tüm akıllı telefonlarda pil sorunu vardır. il teknolojisi telefon özellik gelişimine göre çok gerilerde kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WonLt

iphoneden sırf sarj süresi yüzünden vaz gectim

3g yi sadece internete girerken açarsan 1 günü rahat çıkartıyor hatta ben 3g yi kapatınca yoğun kullanımda bile 1 günü aşmaya başladım birazda ekran parlaklığını kıs çoksa
  • neyse bekliyelim bakalım ip5 çıkınca 4s ya da s2 fiyatlarına göre birini alacağım eğer 4s denildiği gibi 1500 ün altına inmez ise s2 alacağım umarım onda biraz düşüş olur
  • quote:

quote:

quote:

quote:

xperia serilernin problemli olmasından biraz daha bahsedermisiniz?
    bende almayı düşünüyorum az çok araştırıyorum sarı ekran sorunu evet çıktı ilk partide fakat garantinin herhangi bir sorun çıkarmadan her kullanıcının telefonunu değiştirdi diye biliyorum ve kullanıcı hatası olmadıktan sonra tüm markalarda hakkını arayan kişilerin sorunsuz ürün alacağına şüphem yok.

Sarı ekran dışında başka bir sorun varmı? ayrıca sony servisinden neden memnun değilsiniz? birde xperia 'lara ben güncelleme sıkıntısı olmaması sebebiyle güveniyorum ve almayı düşünüyorum bu sebeple diğer markalara yanaşmıyorum

• Iphone 4 ne kadar olur acaba? 5 çıkınca?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.