Bildirim
Iphone 5 Aranıyor Şebeke Yok sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bugun 4 5 kere benimde hat gitti 3g kapali edge de. hattim avea. Operatorden kaynakli bi sorun olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu anda da ne zaman 3g yi kapatsam hemen şebekem gidiyor. Telefonu açıp kapatınca sorun düzelir gibi olsa da dakikalar sonra yine şebeke gidiyor ''Aranıyor'' gözüküyor. -
Hat ne? Karti kestirdin mi yoksa nano sim mi aldin. Birde baska hat takma sansin var mi varsa cevrende i5 kullanan baska hatla dene.
quote:
Orijinalden alıntı: gktgknk
Hat ne? Karti kestirdin mi yoksa nano sim mi aldin. Birde baska hat takma sansin var mi varsa cevrende i5 kullanan baska hatla dene.
Hattım Turkcell. Nano sim evet, 64 lük. Iphone 5 kullanan arkadaşlarım var evet, deneyeceğim teşekkür ederim. Bir de sadece 3g açık kalsa edge açık olmasa faturam kabarır mı? Yani şu anda telefonum sadece 3 g açık ve wifi üzerinden internete bağlanıyorum, çok gider mi acaba? -
İnternet paketin yoksa 3g acikta olsa kapalida olsa cihaz kendi kendine veri alisverisi yapip faturani kabartabilir. 3g hizli internet edge yavas internet her durumda cihaz internete baglanir. İkisinide kapatman lazim supriz fatura istemiyorsan. Edit: suan kontrol ettim pardon tamam hucresel veri kapat 3g acik kalsin hat gitmiyorsa. Veri alisverisi duruyor ole idare edersin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktgknk -- 24 Şubat 2014; 22:09:58 >
bir yılı aşkın süredir i5 kullanıyorum özellikle son bir aydır günde 5-6 defa no service- searching yazısı görüyorum hattım vodafone son zamanlarda da hiç bir değişiklik yapmadım ayrıca ne hatta ne telefonda ama bu durum canımı sıkmaya başladı -
Yardımlarınız için çok teşekürler inanın bende çok araştırdım ve bu durumdan şikayetçi çok kişi var. Bugün teknik servise sordum bana 3g anten değişimi bir de aklımda tutamadığım birşeyin değişmesi gerektiğini söyleyip 70 tl gibi bir fiyat çıkardılar. Ne yapacağımı bilemedim. 3G açık hep şu anda ama 3g çekmeyen yerlerde hat gidiyor tabi haberim olmadan ben var sanıyorum, kimse bana ulaşamıyor ben 3g açıp kapamayı yapmadıktan sonra. İnanın çok sıkıcı olmaya başladı. -
modem numaran duruyormu ımeı yazan bölümünnde -
Evet hocam duruyor
quote:
Orijinalden alıntı: Romulus Remus
Evet hocam duruyor
Baska hatla denedin mi
İPHONELERDE ARANIYOR HATASINDA İLK YAPILMASI GEREKEN SAAT VE TARİHİ KONTROL ETMEK ONDAN SONRA TABIKI HATTAN EMİN ÇALIŞIP ÇALIŞMADIĞINDAN ONDAN SONRA CİHAZIN İMEİNİ KONTROL EDİN İMEİSORGULAMA SİTESİNDEN SONRA CİHAZIN HAKKINDA KISMINDAN MODEM NUMARASI İMEİ NUMARASI BUNLARI KONTROL EDIN EĞER EĞER BUNLARDA SIKINTI VAR İSE YAZILIM ATIĞINIZDA ELMADA KALABLİR HAKKINDA KISMINDA SERİLERDE MODEM NUMARS SIKINTI YOK ISE ICINE PİN KODU OLMAYAN ÇALISAN AKTİF BİR SİMKART TAKIP RESTORE ETMENİZ GEREKİR ANA KARTTA SIKINTI YOKSA YAZILIMI BITIRIR VARSA ELMADA KALIR /not yazılım atarken mutlaka piliniz dolu olsun -
Denemedim hocam da bence sorun donanımsal sanırım antende bir sorun var. Titreşimde çalışmıyor ve cihaz önceden sanırım bu durumdan dolayı açılmış bundan dolayı da birşekilde hat sistemi bozulmuş diye düşünüyorum. Çok teşekkür ediyorum cevaplarınız için -
antene bakmak gerekir ilk -
iphone 5 kullanıyorum uzun zamandır bendede aynı sorun oldu 2 gün önce bir ark. ile konuşurken 10 defa görüşme kesildi, 7.0.6 danmı hatdanmı bilemedim ama çok sinirlendim aradım avea yı taahütümün iptalini istedim, çünkü artık bezdirdiler gerçekden..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X