Şimdi Ara

iPhone 5 almalı mı beklemeli mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar konu kirliliği olmasın diye editledim.Kararım iPhone 5 ten yana.iPhone 5 in özellikleri bana yetiyor ama sizce yenisini mi beklemeliyim yoksa almalı mıyım.Telefonu 2-3 sene kadar da kullanacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreenHeart -- 19 Haziran 2013; 1:11:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ahh hocam allahtan bende 2 işletimininde cihazı var appstore 'a gelen indirimler google playde yok denecek kadar az ve çoğu uygulama nedense android ile ios arasında dağlar kadar fark var ben iphone diyorum istisnasız eğer xperia z alırsan 1-2 ay sonra sıkılıp satıp iphone alırsın kullanamazssın çünkü kendimden biliyorum sıkılırsın
  • Yerinde olsam 5' e yönelirdim , vaktin varsa 5s 'i bekle benim gibi .

Yazından anladığım kadarıyla oyun hastasısın . Bunun üzerine stabilite ve kalitede eklenince Apple kaçınılmaz oluyor. Fanboyluk amacında değilim şu an hem android hemde ios telefonum var , oyun ve kalite konusunda appstore açık ara önde.

Edit : Ek olarak Xperia Z 'nin o kapaklı tasarımı beni sinir ediyor. Hadi Htc m7 desen bir derece derimde , xperia Z nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Puzzles -- 15 Haziran 2013; 19:27:43 >
  • 4s ile 5 arasında çok fark yazmışsınız tamam fark var ama o kadar büyük bir fark yok gerçekten fark yaratmak için 5den sonraki cihaz alınmalı

Z 5 karşılaştırmasına gelirsek ben olsam s4 alırdım sanırım en azından değişiklik yapacaksakta popüler cihaz seçmek daha iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 15 Haziran 2013; 19:29:36 >
  • Bence apple dan şaşma diğer ürünlerin ile birlikte(hem iPad 3, hem iMac 27" hem de iPod touch kullanıcısıyım.) birde iphone olsun..En azından bu ürünler bende olsa öyle yapardım..
  • İphone 5 Android düşünürsen android cephesinde iphone stabilitesine en yakın ve kamerası en iyi olan htc one ama sadece z demişsin o zaman iphone 5.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smile of Joker -- 15 Haziran 2013; 20:14:31 >
  • İphone 5 in tek rakibi htc one bana göre. Xperia z su geçirmez olması harici belirgin özelliği yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S3'ü Verip iPhone 5 almalı mı ?
    12 yıl önce açıldı
    İphone 12 veya 11 mi alınmalı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • apple forumuna açmanda enteresan
  • i phone 5

• İphone 5

• iPhone al koleksiyonu tamamla

• İsteklerini tamamen karşılayacak olan cihaz iPhone 5.Xperia yanlış bir seçim olur.

• ios ile apple ı birbirinden ayırmak bence saçmalık olur. apple ı apple yapan ios diğerlerini de diğerleri yapan androidtir.
  • 5 5 5 5 5 iphone5
  • kolay satılabilsin yazdığnı görene kadar sana xperiaZ al diyecektim ama madem kolay satmak istioysn iphone almalısın
    o kadar apple ürünün vamış saten bu seferde android deneyebilirsin
    İos ios sıkılırsın
    xperiaz de güzel telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: GreenHeart

Arkadaşlar,hem iPad 3, hem iMac 27" hem de iPod touch kullanıcısıyım.Öyle sync olmasına uyumuna da meraklı değilim.Sadece telefon ve oyun olarak bakacağım.Aslında Türkcell iPhone 5 alacaktım ama xperia z aklımı çeldi.Her zaman yanımda taşıyacağım harika bir kamerası var.Ama iphone'un içeriğinden,stabilitesinden vazgeçemiyorum.Bir yandan xperia z nin Kamerası ve ekranı var.Amacım bool bool oyun oynamak,mobil sürümlerinden internete girmek ve biraz da fotoğraf çekmek.Stabilite kullanım kolaylığı ayrıca destek.Cihazı uzun süre kullanacağım ama kolay satılsın.Eski telefonum iPhone 4S idi.4S ile 5 arasında çok fark olduğunu anladım.Siz ne önerirsiniz?Bu arada dayanıklılık benim için orta önemde.Ayrıca ben android ios tercihi yapmayacağim.Xperia Z iPhone 5 tercihi yapacağım.Ona göre yorum yapalım.Bu arada konuyu buraya açmamın nedenini iPhone 5 e daha yakın olmam

Saydiginiz bircok maddeye uyan telefon aslinda iphone 5. Kolay kullanim olsun stabilite olsun, sitelere gireyim demissiniz. Ekranin buyuk olmasi xperia z tarafinda bir avantaj lakin stabilite vb acisindan iphone 5. Kamera acisindan sony gercekten basarili isler cikariyor. Kamera tarafinda da xperia. Sizin burda kendinize sormaniz gereken, 'Benim icin kamera mi onemli? İnternette gezmek mi? Oyun oynamak mi?' Oyun anlaminda ise ben oyumu yine iphone 5 ten yana kullanacagim. 4" ve 5" pek fark yaratmaz gibi.
    Yani sonuc olarak oyun, internet, stabilite, kolay kullanim ariyorsaniz: iPhone 5
    Kamera kalitesi, ekran boyutu ariyorsaniz: Xperia Z.

Ama unutmayin ki iphone' a alismissaniz iclouddan tutunda telefon ekranina kadar herseyini ozleyeceksiniz, ki bence icloud basli basina bir muhtesemlik.

Ekleme: kolay satilabilirlik tarafinda tercihiniz yine iphone 5 olmali, zarar etmek istemiyorsaniz 5 alin. Yani bence bosuna farkli heyecanlar denemeye gerek yok, xperia alip 2 gun sonra sıkılıp satmaya kalksaniz kaca satacaksiniz? Bunu da sorun kendinize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S60Doctor -- 16 Haziran 2013; 23:48:55 >

• Tabikide ios buda sorumu :)

• bence aynı konuyu sony bölümünede aç
    burda 11/10 i5 cevabını alırsın
  • Iphone 5 almak daha mantıklı gibi çünkü Xperia Z bazen kasıyor
  • İkisini de kullandım. Bence iphone 5
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.