Şimdi Ara

İphone 5 açma kapama tuşu sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar turkcellden alınma i5 imde power tusu 4-5 defa bastıgımda kapanıyor.Sonra dikkatlice incelediğimde sağa doğru basınca kapanıyor sola doğru basınca kapanmıyor.Şimdi asıl sorum garantiye genpaya versem cihaz değişirmi tamirmi olur.tamir ya da değişimde telefon ne kadar süre sonra elime ulaşır.Malum tam da bayram haftasına denk geldi.İzmir genpa servisi nasıldır cihazda çizik var deyip garanti dışı felan yaparmı? teleservice garantide öyle bir kaç şey duydum da.Ya da garantiye vermesemmi cok büyük bir sorun değil ama.Cihaz aralık 2012 çıkışlı.Cevaplarınız için Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Garanti disi kalmazda genpa cihazi degistirmesi gerekirken onariyor buna dikkat edin yeter.

• quote:

Orijinalden alıntı: karti

Garanti disi kalmazda genpa cihazi degistirmesi gerekirken onariyor buna dikkat edin yeter.

peki ne yapayım değişiminimi isteyeyim.Genpadan genpaya değişen bir şeymidir acaba dediğiniz tamir olayı.Çok bugta kaldım şimdi

• Zehir35 kullanıcısına yanıt
    Genpa biraz cins walla ne desem bos burdan once cihazi verin ondan sonra bakacaz

• İzmit genpa hakkında bilgi sahibi olanlar yardım lütfen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.