Şimdi Ara

İphone 5 6.1.4 JB ne zaman çıkar? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    6.1.3/4 için JB çıktı diyelim.. JB yaparken yada yaptıktan sonra problem çıktı restore etmen gerekti ne olacak? dikkat ederseniz her çıkan JB imzası açık olan sürümler için çıkar ki yolunda gitmeyen bişeyler olursa restore edilip tekrardan JB yapılabilsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaTRan35

6.1.3/4 için JB çıktı diyelim.. JB yaparken yada yaptıktan sonra problem çıktı restore etmen gerekti ne olacak? dikkat ederseniz her çıkan JB imzası açık olan sürümler için çıkar ki yolunda gitmeyen bişeyler olursa restore edilip tekrardan JB yapılabilsin..

Aynen katılıyorum.

Yani bekleyen arkadaşlar, daha çok beklersiniz
  • Bu saatten sonra eski sürüme jailbreak çıkmaz. Hatırlayın, 6.1.3 ve 6.1.4 çıktığında basbas bağırıyorlardı, "şuanda elimizde jailbreak için mevcut açıklar hazır. Ama ios 7'de açığı kapatırlar diye jailbreak yayınlamıyoruz" diye.

Eee ios 7 final 1 ay önce çıktı, madem ellerinde 6.1.3/4 açıkları vardı ios 7 çıktığı gün yayınlamaları lazımdı jailbreak programını. Sözümona hazırdı jailbreak açıkları

Jailbreak ekipleri ios 7'nin stabil sürümünü beklerler çalışma yapmak için. Yani kararlı bir 7 sürümü çıkmadan jailbreak hayali kurmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: ***Respect***

quote:

Aynen katılıyorum.

Öyle veya böyle, henüz IOS7 için de jailbreak yok. Ben 6.1.3'te bekliyorum, hangi sürüm için daha erken çıkarsa o sürümü kullanırım.

Bu arada GM sürümünde IOS7 ile iPod'un şarjı çok hızlı bitiyodu. Ama parallax'ı kapatıp denemedim hiç, kapatınca 6.1.3'teki gibi midir bilmiyorum.

• quote:

4.3.5 imzalanirken 4.3.3'e, 5.1 imzalanirken de 5.0.1'e untethered cikti. Ne olacagini kimse bilemez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurgencx

Bu saatten sonra eski sürüme jailbreak çıkmaz. Hatırlayın, 6.1.3 ve 6.1.4 çıktığında basbas bağırıyorlardı, "şuanda elimizde jailbreak için mevcut açıklar hazır. Ama ios 7'de açığı kapatırlar diye jailbreak yayınlamıyoruz" diye.

Eee ios 7 final 1 ay önce çıktı, madem ellerinde 6.1.3/4 açıkları vardı ios 7 çıktığı gün yayınlamaları lazımdı jailbreak programını. Sözümona hazırdı jailbreak açıkları

Jailbreak ekipleri ios 7'nin stabil sürümünü beklerler çalışma yapmak için. Yani kararlı bir 7 sürümü çıkmadan jailbreak hayali kurmayın

o açıkların yüzde 90 ının ios7 de işe yaramadığını söylediler.

• quote:

Orijinalden alıntı: aswerth

quote:

quote:

Aynen katılıyorum.

Öyle veya böyle, henüz IOS7 için de jailbreak yok. Ben 6.1.3'te bekliyorum, hangi sürüm için daha erken çıkarsa o sürümü kullanırım.

Bu arada GM sürümünde IOS7 ile iPod'un şarjı çok hızlı bitiyodu. Ama parallax'ı kapatıp denemedim hiç, kapatınca 6.1.3'teki gibi midir bilmiyorum.

Bende parallax kapalı zaten açık olsa da bir halt anlaşılmıyor.

i5 kullanıyorum. 6.1.4'den hiç bir farkı yok şarjın. 8 saat kullanımı çok rahat çıkarıyor. Üstelik ben telefonda bir şeyler yaparken arkada hep müzik açık olur.

• quote:

quote:

Aynen katılıyorum.

Çok doğru söyledin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En azından biraz daha beklemekte fayda var bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.