Şimdi Ara

iPhone 5 [32GB] Siyah ** Sıfır desem yeridir !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir Renk #Siyah Model #iPhone 5 Kapasite #32 GB İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık bir yıldır kullandığım iphone 5'imi satıyorum.. Cihaz siyah renk ve 32 GB'lık modelidir. Size kısaca bahsediyim; Üründe nokta kusur, boya atması, ezik, büzük, cizik yoktur. Kutusuna koyduğunuzda sıfır gibidir. Sadece kutusunun jelatini yok (: Aldığınız zaman sıfır cihaz almışsınız hissine kapılacağınızı temin ederim. Yurtdışı cihazdır ve pasaport kayıtlı'dır. [kendi pasaport'um] Bu yüzden kapanma derdi ASLA yoktur. Ürün izmir içi elden denenerek verilebilir. Keyfi satıştır. Takas olabilir.. Şehir dışından alım yapacak arkadaşlar Hesabıma önce para yatırırlar ürün ertesi günü ellerinde olur. Yok benim şu kadar referansım var yok bu kadar üye tanıyorum'da 2005 den beri üyeyimde beni alakadar etmez. Çünkü ne kadar referansım olsa 2 referansa sahip insanlar bu referans olayını kaideye almıyor. Bende bundan sonra böyle yapacağım. Ürün sıfırdan farksız olduğu için fotoğraf koyma gereği duymadım. İsteyen gelip görür.

Fiyat: 1450 tl'dir. [cihazda kusur, nokta hata yoktur! Lütfen yanlarında ki boyaları atmış saçma sapan cihazlarla kıyaslamayın!]

Fiyat analizi ve araştırması için;http://www.sahibinden.com/cep-telefonu-modeller-apple-iphone-5?a101170=1121848&address_city=35

iPhone 5 [32GB] Siyah ** Sıfır desem yeridir !

Iphone 5 [32GB-SIYAH] Yurtdışı - Fransa Applestore'den alınma. Pasaport kayıtlı, simfree ve Kapanma sıkıntısı ASLA YOK !

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saksaf0n -- 26 Kasım 2013; 3:06:49 >

• İlanda gereksiz polemikleriniz, sataşmalarınız devam edecek mi arkadaşlar?

İlan baltalamak, (1.200 çalışır, şu kadar veririm işine gelirse vb söylemler kural dışıdır.)

Bir teklifiniz var ise bunu satıcıya özel mesaj atarak bildiriniz.

Konudaki hakaretvari ve düzeysiz mesaj atan üyeler hakkında cezai işlem yapılacaktır..

EK: Konu açan üyelerimize ithafen; Bu tür mesajlara cevap vermek yerine şikayet ediniz..
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stones

İlanda gereksiz polemikleriniz, sataşmalarınız devam edecek mi arkadaşlar?

İlan baltalamak, (1.200 çalışır, şu kadar veririm işine gelirse vb söylemler kural dışıdır.)

Bir teklifiniz var ise bunu satıcıya özel mesaj atarak bildiriniz.

Konudaki hakaretvari ve düzeysiz mesaj atan üyeler hakkında cezai işlem yapılacaktır..

Teşekkür ederim
  • ios kullanmış olsaydın takas yapalım diye teklif gönderirdim,ama ios kullanmadım hiç.gerçi htc one kullanıyorum ama onu da satlığa koydum.tlflerler aram iyi değilmiş:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.