Şimdi Ara

Iphone 5 32GB simfree / 4S 32 beyaz hemen teslim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    HEMEN Istanbulda elden teslim edilmek uzere satiliktir. SON 1 ADET KALMISTIR

http://s18.postimage.org/az8koy2ah/photo_1.jpg

Telefonlar ingiltereden geliyor. simfree ve kayitsizdir.

CIHAZLAR SIFIR JELATINI ACILMAMIS SEKILDE TESLIM EDILECEKTIR.

toplam 3 adet olacak elimde.

1- Iphone 5 32GB 2200 TL rezerve

2- Iphone 5 32GB 2200 TL

3- Iphone 5 32GB 2200 TL SATILDI

ıletısım ıcın : 0 532 310 28 51

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastertr -- 15 Kasım 2012; 17:13:43 >

• Şu an için süper fiyat ama o zaman için ne olur bilemem :)
    [En büyük referansım اﷲِ c.c. korkusudur.haram helal bilincidir.kimseye haram yemek nasip olmasın İnşallah
    ikinci el alışverişlerim
    fırsatburada 2 kez, baltacıfatih 2 kez, koko69 2 kez, colorfullife, hacikemal, novarix, fenercan, Technosoft
  • Hocam Turkcell'in o ay sonu dediği 2013 Ocak ay sonu olur :)

Orijinalden alıntı: ferdin34

Hocam Turkcell'in o ay sonu dediği 2013 Ocak ay sonu olur :)

O kadar olmazda Kasım ayını bulur

Hocam Turkcell'in o ay sonu dediği 2013 Ocak ay sonu olur :)

yok o kdar olmaz çünkü apple ın iphone 5 dağıtımının hızlı olmasını istediği okudum hocam....
  • alıntı yaptım :

ABD’de 3 günde 5 milyon adet satarak rekor kıran iPhone 5’in Türkiye’ye gelmesi gecikecek.

Bu gecikmede ABD’deki talebe işaret eden GSM operatörleri, “Geçtiğimiz günlerde Çin’de Apple’a üretim yapan Foxconn şirketinde çıkan kavga nedeniyle üretimin durması da eklenince iphone 5’in dünyaya yayılması gecikti. Bu gecikmeden Türkiye’de etkilenecek. Kasım ayında planlanan satışlar aralık ayı sonu veya 2013’ün ilk günlerine ertelenebilir” dedi.
    Kasım ayında zor
    ABD’ye gidenlerin iPhone 5’i Türkiye’ye getirmeye başladığına dikkat çeken Avea Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dehşan Ertürk, satışların kasım ayında başlama ihtimalinin düşük olduğunu belirtti. iPhone 5’e ABD’de yoğun ilgi olduğunu söyleyen Ertürk, “Sadece Türkiye değil tüm ülkelerde gecikmeler yaşanacaktır. Apple’ın üretim tesisleri iPhone 5 üretimini hızlandırıyor” dedi.
    Çin’deki kavga da etkili
    Çin’in kuzeyinde bulunan ve Apple‘a da üretim yapan Foxconn şirketinde işçiler arasında çıkan kavga nedeniyle üretime ara verildiğini hatırlatan Turkcell yetkilileri, “Henüz kesin bir şey yok. Ancak üretimden kaynaklanan sıkıntılar nedeniyle Türkiye’de satışların başlama tarihi ileriye alınacaktır” dedi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

alıntı yaptım :

ABD’de 3 günde 5 milyon adet satarak rekor kıran iPhone 5’in Türkiye’ye gelmesi gecikecek.

Bu gecikmede ABD’deki talebe işaret eden GSM operatörleri, “Geçtiğimiz günlerde Çin’de Apple’a üretim yapan Foxconn şirketinde çıkan kavga nedeniyle üretimin durması da eklenince iphone 5’in dünyaya yayılması gecikti. Bu gecikmeden Türkiye’de etkilenecek. Kasım ayında planlanan satışlar aralık ayı sonu veya 2013’ün ilk günlerine ertelenebilir” dedi.
    Kasım ayında zor
    ABD’ye gidenlerin iPhone 5’i Türkiye’ye getirmeye başladığına dikkat çeken Avea Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dehşan Ertürk, satışların kasım ayında başlama ihtimalinin düşük olduğunu belirtti. iPhone 5’e ABD’de yoğun ilgi olduğunu söyleyen Ertürk, “Sadece Türkiye değil tüm ülkelerde gecikmeler yaşanacaktır. Apple’ın üretim tesisleri iPhone 5 üretimini hızlandırıyor” dedi.
    Çin’deki kavga da etkili
    Çin’in kuzeyinde bulunan ve Apple‘a da üretim yapan Foxconn şirketinde işçiler arasında çıkan kavga nedeniyle üretime ara verildiğini hatırlatan Turkcell yetkilileri, “Henüz kesin bir şey yok. Ancak üretimden kaynaklanan sıkıntılar nedeniyle Türkiye’de satışların başlama tarihi ileriye alınacaktır” dedi.

teşekkürler hocam en azından bilgi sahibi olduk....

• Daha erken gelme gibi bir ihtimaliniz olursa ekim sonu gibi. Pm atabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyaz olaydı :(
  • saruce icin rezerve edilmistir yazisini gorunce bi kac laf edesim geldi kusura bakmayasin senin de ilanini kirletecegim ama boyle insanlar forumda oldukca ister referansi olsun ister forum sahibi insan olmasini ogrensinler basta.

3 hafta once bende ilan acmistim. Ayni kisi adina telefon rezerve edilmisti. 5 Kasimda Istanbulda olacaktim geldim adam fiyati indirtti yok ben o fiyata dememistim die dedim eyvallah neyse daha sonra telefonu ben kesin alacagim sozum soz dedir uzerinden 2 hafta ses seda yok. Nedeni simdi anlasildi..

Neyse arkadasim tekrar kusura bakmayasin.. Hayirli satislar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tareq

saruce icin rezerve edilmistir yazisini gorunce bi kac laf edesim geldi kusura bakmayasin senin de ilanini kirletecegim ama boyle insanlar forumda oldukca ister referansi olsun ister forum sahibi insan olmasini ogrensinler basta.

3 hafta once bende ilan acmistim. Ayni kisi adina telefon rezerve edilmisti. 5 Kasimda Istanbulda olacaktim geldim adam fiyati indirtti yok ben o fiyata dememistim die dedim eyvallah neyse daha sonra telefonu ben kesin alacagim sozum soz dedir uzerinden 2 hafta ses seda yok. Nedeni simdi anlasildi..

Neyse arkadasim tekrar kusura bakmayasin.. Hayirli satislar...

Akıllı konuşacaksın.
    uyanıklığın lüzumu yok.biz fiyatı anlaınca 2300 sonra iş almaya gelince 2400.biz itiraz edincede yok ben çyle yazmadımda yok öyle düşünmüştüm de.falan filan.
    niye peki sonra fiyatı indirdin.madem o şekilde satıyorsan o fiyata sat.telefon elinde o fiyata patladı tabi şimdi konuşuyorsun.ticaret yapıyoruz nerede ucuz bulursam oradan alırım sanamı soracam.hem arkadaşın ilanını kirletme .ya benim profilime yaz yada pm.başkasının satışını baltalama

• quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Mami

Turkcell 2500'den asagı satmaz :)

katılıyorum. 2100 mümkün görmüyorum
    Referans ve Telefon onay sistemi gelmeden once, 2003 yilindan itibaren alisveris yaptiklarim : Aldiklarim :kartal_07(Asus EAX 1050 TD)EASTWOOD1981(Sony MDR EX300)shad0wfire(Komple Sistem)Nelet1(CeleronD Sistem) arathorn(FPS2000)-SuPReMaCY(asus Kasa)-DFS Bilgisayar(MSI-anakart)-pcdunyasi(p4 3.0, Q6600)-ENFORMASYON_BAKANI(twinmos ram)-VTR(MSPro Duo-Izmir)-hsezen(PSU)-gencfatih(Sony DVD-Rom)-Resident(Audigz 2ZS)-seri88(Zen Nano)-SupremeXXL(DJ Hero Bundle) Sattiklarim : loop(ipod shuffle)-konsey(Asus T230)-teknoturk(hp 840C-Istanbul)-starbilgisayar(56K modem)-number_oen(MSI anakart)-akcagul(p4 3.0-Istanbul)-pcdunyasi(p4 2.8, AMD 3700 , Gigabyte N-Force4 Anakart, Twinmos Ram)-cici(sony dsc-p73 MS Duo)-bbsaa(seagate 80 gb H.D.-Denizli)-ramerturk(samsung monitor)-gencfenerli_ertan(fsp-PSU)-selcuk950(creative SB live 5.1-Antalya)-llLucaTonill(Ipod nano-Balikesir)-Dave Mustaine(cx300)-garuda(Cowon U2)-pinhani_kurban(W810i-Kahramanmaras)-hitokiri_battousai(HPM-82-Eskisehir)-frostburn(Ipod Nano 4G-Bolu)-alienbold(Sapphire x1650 Pro)-Seref-Trabzon, Cosanostra-Istanbul, drug-Balikesir, Ufocu-Izmir, teeKin - Istanbul(Sandisk 4gb SDHC)-newsagent(Audigy Value-Istanbul)-xhasanx(Corsair 16GB usb bellek-Adana)-enderk2(Corsair 32GB usb bellek-Istanbul)-adam06(Seagate 320GB Harddisk)-cepciniz83(Samsung Galaxy Tab 7-Siirt)vumekkan(Nokia BH-214 kulaklik)formula2000(Panasonic Lumix TZ4K)
  • pm atmıştım cevap vermediniz..
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.