Şimdi Ara

iphone 5 32gb iphone 5s 16?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar gunaydin uzun zamandir telefon ihtiyacim var galaxy note 3 ve iphone 5s brkledim ve note 3 u eledim

sizce 2500e 32gb iphone 5 mi almali 2700-2900 araliginda 5s 16gb arada ciddi fark yok a7 ve parmak izi acikcasi cok etkilemedi beni ama yinede yeni model telefon

iphone5 s fiyatlari turkiyede 2400 seviyelerine inermi operatorlerde getirmeye basladiginda?

turkcell 2800 istiyor iphone5 e watatln ve gold un garantileri nasil bilgi verebilirseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba
    ben iPhone 5 32 gb kullanıyorum.

ama sizin yerinizde olsam beklerdim.
    operatörler 1 kasımda getiriyor 5s 16 gb 2200-2400 civarında gelir heralde.

20 gün daha bekleyip 5s alırdım ben.
  • Konunu tam okumadimda gold iyidir ve 32 yi ne yapcan dolduramazsin 32 yi 5s 16 gb al sana fazla falza yeter
  • yanilmiyorsam telefon yaklasik 8gb civarinda dolu geliyor 8 kaliyor oyun oynamam brlki yklesem en fazla score yuklerim tek oyunda o olur yani is amacli kullanacagim mail dosya acma yada cnbce dunya gazteseti bloomberg gazate tarzi uygulamalar kullanacagim

resim cekerim biraz facebook instagram twitter bu yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefacatal

Merhaba
    ben iPhone 5 32 gb kullanıyorum.

ama sizin yerinizde olsam beklerdim.
    operatörler 1 kasımda getiriyor 5s 16 gb 2200-2400 civarında gelir heralde.

20 gün daha bekleyip 5s alırdım ben.

acikcasi benim gonlumde sonucta yeni telefon 5s diyor ama 16gb yetermi sorubisareti var kafamda en az 2-3 sene kullanacagim uygulama boyutlari buyuyor oyunla aram yok yazdim is icin mail haber ekonomi vb isler icin kullanacagim belki 1 tane score var onu yuklerim geri kalan belki resim abarti olmadan mp3 olur

fiyatlar dusermi peki operatorler getirirse? baska markalar kullandim ama iphone takip etmedim mesala 2800 deniyor 2400-2500 civarina inme ihtimali varmi? 2800 yuksek geliyor psikolojik olarak almasina alirim ama fazla yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: buffon1987

yanilmiyorsam telefon yaklasik 8gb civarinda dolu geliyor 8 kaliyor

Senin bu dediğin Samsung Galaxy S4 için geçerli.

Iphone'lerde 16 GB olan versiyonlarda boş alan 13,4 GB olarak geliyor.

@buffon1987
    Oyun yüklemezsen 16 GB versiyon fazlasıyla yeter. Yükleyeceğin 1000 civarı müzik; whatsapp, facebook, twitter gibi sosyal ağlar, haber3 haber7 gibi sitelerin uygulamalarının yanında birkaç gazete uygulaması vs, kullanacağın mail vs, işine yarayacak yükleyip kullanacağın uygulamalar, çekeceğin 1000 civarı resim ve yükleyeceğin ufak tefek birkaç oyun taş çatlasın 7-8 GB yer kaplayacaktır.

Yalnız işin içine video çekimi, film atma gibi şeyleri katarsan bir anda telefonun hafızası dolacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratbanK -- 11 Ekim 2013; 9:50:20 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6 Silver 16GB
    7 yıl önce açıldı
    iPHONE 12 MİNİ 64GB
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: jahnny

http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/apple-app_iphone5_32_wh-iphone-5-32-gb-cep-telefonu(beyaz)/productdetails.aspx?I_ID=63637

2199 TL.

Ben 16 GB aldım 2 gün önce, Genpa garantili geldi.

gunahima girdin resmen fiyat cok uygun 32 gb 2200 turkcelde sordum 2800 dediler bilen varsa garantileri hakkinda bilgi verebilirmi mesala genpa garantili tamam ama bozuldugunda yada degismesi gerekirse rahatca bu islemleri yapabilecekmiyiz?

gold ve vatan teknosanin garantileri nasil ve kim en iyisi sorunsuzu hangisi operatorlerden hangisininki iyi ?

bu arada link icin cok cok tesekkur ederim hayirli olsun gule gule kullanin guzel gunlerde

• quote:

Orijinalden alıntı: MuratbanK

quote:

yanilmiyorsam telefon yaklasik 8gb civarinda dolu geliyor 8 kaliyor

Senin bu dediğin Samsung Galaxy S4 için geçerli.

Iphone'lerde 16 GB olan versiyonlarda boş alan 13,4 GB olarak geliyor.

@buffon1987
    Oyun yüklemezsen 16 GB versiyon fazlasıyla yeter. Yükleyeceğin 1000 civarı müzik; whatsapp, facebook, twitter gibi sosyal ağlar, haber3 haber7 gibi sitelerin uygulamalarının yanında birkaç gazete uygulaması vs, kullanacağın mail vs, işine yarayacak yükleyip kullanacağın uygulamalar, çekeceğin 1000 civarı resim ve yükleyeceğin ufak tefek birkaç oyun taş çatlasın 7-8 GB yer kaplayacaktır.

Yalnız işin içine video çekimi, film atma gibi şeyleri katarsan bir anda telefonun hafızası dolacaktır.

oncelikle zaman ayirip cevap yazdiginiz icin sizede tesekkur ederim

acikcasi yuklersem oyun sadece Score yuklerim hastasiyim resmen 300-350 mp3 ya olur ya olmaz 1000 olmasada yaklasirim resimde bide mail kulkanirim gerisi zaten herkeste olan face twitter foursquare olur ekstra kullanacagim tek program bloomberg dunya gazatesi reuters anadolu ajansi cnbce e hurriyet gibi seyler olur

telefondan film falan izlemeyi seven biri degilim score haric oyun oynayamaylada aram yok grnrl kullanimim isyeri maillerim ekonomi borsayla ilgili 6-7 program 700-800 resimki zaten doldukca bosaltirim makinayi olursa 300-400 maksimim mp3 olur radyo uygulamasini seviyorum iphone un

iphone bilmiyorum fazla android kullandim ben icloud denen olay yedeklememidir? yani cektigim foto yada pdf word programlari yedekleyebilirmiyim kolayca

• beyaz iphone 5 32 gb al güle güle kullan.. kapasite çok önemli, resim çekeceksin, video çekeceksin, müzik yükleyeceksin, uygulama yükleyeceksin, oyun yükleyeceksin vb. 32gb kullanıyorum çokta memnunum.. sırf yenisi olsun dersen 32 gb parasına 16 gb alacaksın ve kapasitesi dolmaya başlayınca keşke i5 alsaydım diyeceksin.. yinede karar senin, ben fikrimi söyledim..
  • kahtalı_mıçı K kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi 32 GB her halikurda 16 GB'tan iyidir. Lakin sonuçta 1 senelik bir farkla yeni bir modelde her konuda 1 sene önceki versiyondan daha iyidir. Iphone 5 3-4 yıl sorunsuz götürecekse Iphone 5S 4-5 sene sorunsuz götürecektir.
  • kesinlikle 5s aradaki fayat farkına değecek bi telefon değil, 5s daha iyi tabi ama ip5 de yabana atılacak bir telefon değil, bence genpa kvk garantili cihazı herkesin dediği gibi 2200-2400 civarında olmayacak en az 2800 diye tahmin ediyorum, 16gb telefona bence değmez, apple işi biliyor boşuna ip5 lerin üretimini durdurmadı, bi kaç ay sonra piyasada ip5 de bulunmaz artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kahtalı_mıçı

beyaz iphone 5 32 gb al güle güle kullan.. kapasite çok önemli, resim çekeceksin, video çekeceksin, müzik yükleyeceksin, uygulama yükleyeceksin, oyun yükleyeceksin vb. 32gb kullanıyorum çokta memnunum.. sırf yenisi olsun dersen 32 gb parasına 16 gb alacaksın ve kapasitesi dolmaya başlayınca keşke i5 alsaydım diyeceksin.. yinede karar senin, ben fikrimi söyledim..

acikcasi mantik i5 32 diyor gonlum 5s 16 diyor az para vermeyecegim yenisi olsun istiyorum

benim video filmle isim olmuyor o yuzden arada kaldim

arkadaslar size son bi sorum var fiyatlar suankinden assagi dusermi? size gore 2800den assagi gelirmi turkcel avea vatan getirdiginde suan gold ta var haftasonu almayi dusunuyorum

• buffon1987 B kullanıcısına yanıt
    Gold, vatan filan bunlar operatörlere gelmeden önce ortamın kaymağını kazık soka soka ceplerini dolduran paralel ithalatçı firmaların en önde gidenleri Iphone konularında. Yoksa diğer ürünlerine lafımız yok.

Bence operatör bayiilerinin Iphone 5S'yi getirmesini bekleyin. Fiyatlar cüzi miktarlarda da olsa düşecektir. Hatta kullandığınız hat üzerinden çok cazip bir kampanya eşliğinde alma imkanınız da olacaktır. O kadar bekleyemem diyorsanız da operatör garantisi kapsamında olmayan 16 GB bir 5S'dense operatör garantili bir 32 GB 5 çok daha doğru bir seçim olacaktır.

Kullanmam bana 16 GB yeter diye düşünüyorsunuz ama en başında kendinizin de söylediğiniz gibi: Uygulamaların boyutu her geçen gün artıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErKaN-23

kesinlikle 5s aradaki fayat farkına değecek bi telefon değil, 5s daha iyi tabi ama ip5 de yabana atılacak bir telefon değil, bence genpa kvk garantili cihazı herkesin dediği gibi 2200-2400 civarında olmayacak en az 2800 diye tahmin ediyorum, 16gb telefona bence değmez, apple işi biliyor boşuna ip5 lerin üretimini durdurmadı, bi kaç ay sonra piyasada ip5 de bulunmaz artık.

iphone 5i ben cogu kisinin aksine begendim aslinda bizim gibi kullanicilarin anlayacagi ama aman fsrk yok haklisiniz ama arkafasin dedigide dogru sonucta az daha performansli ve yeni cihaz biraz daha fazla goturur bizi mantigi var

cevaplar icin herkese cok tesekkur ederim

sizce son olarak fiyatlar ne olur haftasonu gold tan almayi dusunuyorum 2300-2400 dumse ihtimali varsa az daha beklerim yoksa alirim apple fiyat politiasini bilmiyorum yardim ederseniz sevinirim

mesala note 3 e bayramda 2000tl ye alirim gibi geliyor yada 2 ay sonra kesin 2000 belji daha dusuk fiyattan alabilirim diyorum apple da dusus olurmu fiyatlar oturmadi gibi pek 3300tl sonra 3000 okdu simdi 2800 sizce ne olur

• quote:

Orijinalden alıntı: MuratbanK

Gold, vatan filan bunlar operatörlere gelmeden önce ortamın kaymağını kazık soka soka ceplerini dolduran paralel ithalatçı firmaların en önde gidenleri Iphone konularında. Yoksa diğer ürünlerine lafımız yok.

Bence operatör bayiilerinin Iphone 5S'yi getirmesini bekleyin. Fiyatlar cüzi miktarlarda da olsa düşecektir. Hatta kullandığınız hat üzerinden çok cazip bir kampanya eşliğinde alma imkanınız da olacaktır. O kadar bekleyemem diyorsanız da operatör garantisi kapsamında olmayan 16 GB bir 5S'dense operatör garantili bir 32 GB 5 çok daha doğru bir seçim olacaktır.

Kullanmam bana 16 GB yeter diye düşünüyorsunuz ama en başında kendinizin de söylediğiniz gibi: Uygulamaların boyutu her geçen gün artıyor.

o zaman 1 kasimi beklemek en iyisi benim hattim avea daha avantajli bisey avea da hic gormedim ben :-)

• quote:

yanilmiyorsam telefon yaklasik 8gb civarinda dolu geliyor 8 kaliyor oyun oynamam brlki yklesem en fazla score yuklerim tek oyunda o olur yani is amacli kullanacagim mail dosya acma yada cnbce dunya gazteseti bloomberg gazate tarzi uygulamalar kullanacagim

resim cekerim biraz facebook instagram twitter bu yani

Ama yaniliyorsun. 16 gb lik iphone un kullanim alani 13gb civaridir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ErKaN-23

kesinlikle 5s aradaki fayat farkına değecek bi telefon değil, 5s daha iyi tabi ama ip5 de yabana atılacak bir telefon değil, bence genpa kvk garantili cihazı herkesin dediği gibi 2200-2400 civarında olmayacak en az 2800 diye tahmin ediyorum, 16gb telefona bence değmez, apple işi biliyor boşuna ip5 lerin üretimini durdurmadı, bi kaç ay sonra piyasada ip5 de bulunmaz artık.

iphone 5i ben cogu kisinin aksine begendim aslinda bizim gibi kullanicilarin anlayacagi ama aman fsrk yok haklisiniz ama arkafasin dedigide dogru sonucta az daha performansli ve yeni cihaz biraz daha fazla goturur bizi mantigi var

cevaplar icin herkese cok tesekkur ederim

sizce son olarak fiyatlar ne olur haftasonu gold tan almayi dusunuyorum 2300-2400 dumse ihtimali varsa az daha beklerim yoksa alirim apple fiyat politiasini bilmiyorum yardim ederseniz sevinirim

mesala note 3 e bayramda 2000tl ye alirim gibi geliyor yada 2 ay sonra kesin 2000 belji daha dusuk fiyattan alabilirim diyorum apple da dusus olurmu fiyatlar oturmadi gibi pek 3300tl sonra 3000 okdu simdi 2800 sizce ne olur

kardeş 5s in şu an ki fiyatı fırsatçıların verdiği fiyatlar 1 Kasım da resmi 2 yıl garantili satışları başlayacak o zaman fiyatlar çok büyük düşer en azından 2800-3000 seviyeleri olmayacak en fazla 2200 lira olur.

• 2800 veririm sorun yokta fazla geliyor 2800 iyi bir rakam sonucta... o zaman 1 kasimda operatorleri beklemek en mantiklisi dediginiz gibi belkide 2800e 32gb alabilecegim biraz daha sabir...

note 3 bekliyordum ama bidaha almayaagim android duzelmedigi surece

• 5s 32 gb demek en iyisi ama illa ki yazdıklarından biri olacaksa i5 32 lik daha cazip. I5 ile 5s arasında gerçekten tek fark oyunlar birkaç saniye daha iyi açması. Faal kullanımda iphone o hafızayla işini çok iyi görür ve performans kaybı da söz konusu olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duda -- 11 Ekim 2013; 15:17:23 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.