Şimdi Ara

iPhone 5 - 32 GB - BLACK - Genpa'dan Alınma - Kılıf Hediyeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
2
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Apple #Cihaz Tablet Marka #OnePlus
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Kendi Telefonum. 2 sene oldum alalı, 01-01-13 Genpadan alınma yani 100 gün daha garantisi var telefonumun. 2200 TL FAaturalıdır. Power buton problemli seriden olduğu için 7 ay önce Apple istanbul tarafından sıfır cihaz ile değiştirildi garanti kapsamında. Yani 7 aylık bir cihaz. Deri kılıf ile kullanıldı. Gayet temiz, en ufak bir sorunu yok. Fotoğraflarını detaylı çekmeye çalıştım, gözünüzle görmüş kadar olasınız diye. Sağ alt köşesinde küçük bir boya atması var sorun değil ama bilmeniz gereken her şeyi belirtmek zorundayım. Telefonum full kutu + aparatlıdır. Kulaklık, şarj cihazı vs eksiksizdir. Yanında hiç kullanılmamış TTEC marka çok şık ve ince arka koruyucu kılıf hediyemdir.
    16 değil 32 gb lık olan modeldir. 32 gb kullananlar rahatlığını bilirler.
    İzmir içi elden teslim edebilirim.
    Pazarlıklı 1199 TL
    Pazarlıksız 1099TL

Sanalpazarda komisyon ekleyerek ilan acabilirim.

Takas düşünmüyorum. teşekkürler.

iPhone 5 - 32 GB - BLACK - Genpa'dan Alınma - Kılıf Hediyeli iPhone 5 - 32 GB - BLACK - Genpa'dan Alınma - Kılıf Hediyeli iPhone 5 - 32 GB - BLACK - Genpa'dan Alınma - Kılıf Hediyeli iPhone 5 - 32 GB - BLACK - Genpa'dan Alınma - Kılıf Hediyeli iPhone 5 - 32 GB - BLACK - Genpa'dan Alınma - Kılıf Hediyeli iPhone 5 - 32 GB - BLACK - Genpa'dan Alınma - Kılıf Hediyeli iPhone 5 - 32 GB - BLACK - Genpa'dan Alınma - Kılıf Hediyeli iPhone 5 - 32 GB - BLACK - Genpa'dan Alınma - Kılıf Hediyeli
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 6 Ekim 2014; 14:57:55 >

• 16 GB fiyatına 32 GB... Fiyat gerçekten çok uygun.
  • teşekkürler dostum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.