Şimdi Ara

IPHONE 5 ! 18 Ay garantili Full kutulu kusursuz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara Renk #Siyah Model #iPhone 5 Kapasite #16 GB İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 18 Ay garantili. İlk cihazımı garantiye yolladım değişti yenisi geldi. Bu cihaz sadece 1 aylıktır. Kozmetik olarak 10/9.5 tur. Yarım puanda kılıf tak çıkardan kaynaklanan ufak şeyler. :)
    yanında 4 tane 15 liralık kılıf. full kutu+ teknosa faturasınıda vericem 2.239 tlye alındığına dair. :)

Fiyat:1800 TL dir ulaşmak isteyenler pm veya 05072410268.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     IPHONE 5 ! 18 Ay garantili Full kutulu kusursuz... IPHONE 5 ! 18 Ay garantili Full kutulu kusursuz... IPHONE 5 ! 18 Ay garantili Full kutulu kusursuz... IPHONE 5 ! 18 Ay garantili Full kutulu kusursuz...

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: __ThE_GhosT__

18 Ay garantili. İlk cihazımı garantiye yolladım değişti yenisi geldi. Bu cihaz sadece 1 aylıktır. Kozmetik olarak 10/9.5 tur. Yarım puanda kılıf tak çıkardan kaynaklanan ufak şeyler. :)
    yanında 4 tane 15 liralık kılıf. full kutu+ teknosa faturasınıda vericem 2.239 tlye alındığına dair. :)

Fiyat:1800 TL dir ulaşmak isteyenler pm veya 05072410268.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     IPHONE 5 ! 18 Ay garantili Full kutulu kusursuz... IPHONE 5 ! 18 Ay garantili Full kutulu kusursuz... IPHONE 5 ! 18 Ay garantili Full kutulu kusursuz... IPHONE 5 ! 18 Ay garantili Full kutulu kusursuz...

Hocam isterseniz fiyatta biraz revize yapin.ben alici degilim ama alacak arkadaslar elbet dusunecektir.1899 liraya tr garantili urunler piyasada mevcut.alacak arkadaslar 100-150 lira daha verip kapali kutu 24 ay garanti dusunebilir.iyi satislar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu cihazda tr garantili. bi pazarlık yapabilrz isteyen olursa.

• Dikkatimi çekti telefon siyah ama sim iğnesinin takılı olduğu kitapçık tarzı şey beyaz onun siyah olmasımı gerekmiyormu beyaz sadece beyaz ip5 lerde oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilko

Dikkatimi çekti telefon siyah ama sim iğnesinin takılı olduğu kitapçık tarzı şey beyaz onun siyah olmasımı gerekmiyormu beyaz sadece beyaz ip5 lerde oluyor

Doğru söylüyorsunuz güzel yakalamışsınız
  • Kutu içeriğini tamamlamak için beyaz bi iphonedan koydum onu istemeyene vermeyebilirim :) ya da siyaha boyarız sıkıntı yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.