Şimdi Ara

iPhone 5 16 gb 2. el yurtdışı cihazı fiyatı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum. Yanlış yere açtıysam özür dilerim.

Ocak ayında Amerika'dan alınma iPhone 5 16 gb cihazım var. Satmak istiyorum ve fiyat bilgisine ihtiyacım var. Cihazın durumunu aşağıda belirtiyorum.

IOS en son sürüm yüklüdür. 16 gb'dır. Siyah renk. Power tuşunun sağ kısmı çalışmıyor. Belirli bir dönem satılan cihazlarda bu sorun oldu. Millet garantiye giderek değişim yaptı ama ben Amerika'dan aldığım ve de tekrar geri dönmediğim için değişim yapamadım. Güç tuşunun sol kısmı çalışmaktadır. Diğer butonlarda hiç sıkıntı yoktur.

Cihazı aldığımdan beridir ekran koruyucu ve kılıf ile kullanıyorum. Çizik yok. Kılıfı çıkarttığım zaman inanın sıfır gibi. Amerika'dan aldığım için burda prize sokulan kısım uymadı tabiki. Mediamarkt'tan 65 TL'ye şarj aleti aldım. Onu da vereceğim. Ayrıca kılıfı da hediye edeceğim.

Cihaz kayıtlı. Öyle sahte kayıt falan değil. Zaten heralde o olaylar da pek kalmadı. Cihazın faturası da mevcut. Yani kutulu (orjinal kulaklık, şarj aleti) ve faturalı olarak göndereceğim.

Acaba fiyat tahmini alabilir miyim?

Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emany -- 31 Ekim 2013; 22:21:20 >

• 1300 e satarsınız en az

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.