Şimdi Ara

Iphone 4s Yurtdişi alımı (Monaco)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şubat ayında Monaco ya gidicem. Oraya gitmişken bir Iphone 4s almayi dusunuyorum ama bazi terettutlerim var.

Bunlar:

ilk baş garanti konusunda bir sıkıntı cekermiyim.

Hava Alanında bir verki iadesi falan oluyormuş bundan nasıl faydalana bilirim.

Vodafona sordm direk pasaport numarasi ile acariz dediler.Ama dil yuklemesini orada yapmami soylediler. Yukleme yapilirken bazen cokmeler oluyormş buda telefonun bidaha kullanilmamasina sebep oluyormuş...

Ama benim en çok merak ettigim konu Garanti işlemlerini nasil yapabiliriz. Malum tekrar Monaco'ya gitme gibi bir şansım olmayabilir.

Birde Fiyat konusunda bilgisi olan varmi?

• bu konuyu hızlıca göz gezdirin bencehttp://forum.donanimhaber.com/m_53713192/mpage_1/key_/tm.htm
    sorularınıza büyük oranda cevap bulacaksınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: herodoot

bu konuyu hızlıca göz gezdirin bencehttp://forum.donanimhaber.com/m_53713192/mpage_1/key_/tm.htm

Hocam konu guncel degil.Rezarvasyon ile falan alımlari anlatiyolar. Birde Benm merek ettiklerimin tam cevaplari yok...

Garanti koşullari hakkında bi bilgi bulamadim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fearless19

quote:

Orijinalden alıntı: herodoot

bu konuyu hızlıca göz gezdirin bencehttp://forum.donanimhaber.com/m_53713192/mpage_1/key_/tm.htm

Hocam konu guncel degil.Rezarvasyon ile falan alımlari anlatiyolar. Birde Benm merek ettiklerimin tam cevaplari yok...

Garanti koşullari hakkında bi bilgi bulamadim...

ben kendim ingiltere den almıştım. garanti koşullarını soruyorsanız 1 yıl global garanti veriliyor. global garanti türkiyede geçerli değil. arıza durumunda ücretli servis alabiliyorsunuz.
    vergi iadesi ülkeye özel durumu ögrenmeniz için ilgili konuya bakın demiştim. ingilterede telefonu alırken tax refund istediğimi belirtmiştim, faturaya benzer birşey vermişlerdi. havalimanında tax refund ofislerinde de işlem yaptırabiliyorsunuz. apple store daki personel yardımcı olabilir.

vodafone nun kastettiği dil meselesi itunes a tanıtırken aldığınız ülkeye ait SIM kart kullanmanız gerekiyor olabilir. cihazda zaten Türkçe desteği var, yükleme meselesi nedir bilmiyorum

fiyatı monaco apple resmi web sitesinden görebilirsiniz.

• 2 gün önce fransa nice apple shoptan aldım

yanlış vergi iadesi işlemi sayesinde makina 489€ ya geldi

normalde arkadaşa 70€ iade ettiler biz 2 arkadaşa 140€ iade ettiler

monacoyada uğradık orda apple shop varmı bilmiyorum

normal mağazayı bilemem telefon mağazalarıda var orange vs ama nasılsa nicete var diye aralarla uğraşmadık

alırken tax free check dedik bize 2 tane kağıt doldurttular

ve bi zarfa koydular

o zarfta nerelerden vergi aidesi alabileceğin yazıyor

cannneste nice havaalanında ve marsilya havaalanında vardı bizim güzergah üzerindeki fransada

biz marsilyadan uçtuk pegasuslar

nice gittik marsilyadan uçtuğumuz için işlemi yamadılar

ama şehir merkezindekiş yerlerde böyle bi sorun varmı bilemiyorum

marsilyada gittik bi yer var damga bastırıyorsun önce işlemi yapıyorlar

sonra kasaya gidip paranı iade ediyorlar

tax free check dedinmi gerisini onlar hallediyor

kaşe ve imza attırmayı unutma fişlere

bizimkine atmadı bir eleman sonra tekrar gidince tekrar fiş bastılar yeniden doldurdular

havaalanında 2 defa alışveriş yaptılar sandılar bu yüzden ve 70 değilde 140€ iade ettiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackDaniels -- 25 Ocak 2012; 18:33:50 >

• Bİlgiler için cok teşekkrler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yurtdışı iphone 4
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.