Şimdi Ara

IPHONE 4S WIFI ASIRI ISINMA SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bugun 4s aldim fakat satan adam bozuk mal verdi herseye baktim bi wifi bakmadim gri soluk gozukuyor ve asiri isiniyor isindimida deli gibi sarj iciyor ne yapmam lazim yardimci olun lutfen

not: cihaz amerika cikisli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hemen geri verin soğuk gri pek hayırlı değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

Hemen geri verin soğuk gri pek hayırlı değil

Sahibinden.com aldim hocam tam wifi bakcaktim herif elimden aldi dur 1 2 birşeym kaldi sileyim dedi o sirada unuttum ariyorum telefonu kapadi kayboldu herif ortalıktan Ne yapicam bilemiyorum
  • 4s lerde kronik bir sorundur malesef basıma geldi garanti sıfır cihaz verdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaçak Yolcu -- 28 Haziran 2013; 2:22:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaçak Yolcu

4s lerde kronik bir sorundur malesef basıma geldi garanti sıfır cihaz verdi.

Benimki yurtdişi cihazi ben ne yapabilirim peki bu problemi tamamen çözebilirmiyim sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: byjovii

quote:

Orijinalden alıntı: Kaçak Yolcu

4s lerde kronik bir sorundur malesef basıma geldi garanti sıfır cihaz verdi.

Benimki yurtdişi cihazi ben ne yapabilirim peki bu problemi tamamen çözebilirmiyim sizce ?

Açıkcası Tamir Olayı Gecici olarak biliyorum gidip bir telefoncuda tamir yaptırabilirsiniz ama ilerde aynı sorun ile karşılaşma olasılığınız çok fazla tamiri yapılsa garanti cihazı değiştirmezdi
  • hay ben böyle işe ozaman.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone4 kapanma sorunu
    14 yıl önce açıldı
    IPhone 6s batarya sorunu
    6 yıl önce açıldı
    İphone 5s İlginç Şarj sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: byjovii

quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

Hemen geri verin soğuk gri pek hayırlı değil

Sahibinden.com aldim hocam tam wifi bakcaktim herif elimden aldi dur 1 2 birşeym kaldi sileyim dedi o sirada unuttum ariyorum telefonu kapadi kayboldu herif ortalıktan Ne yapicam bilemiyorum

vay 3 kağıtçı herif ya kaçmış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.