Şimdi Ara

Iphone 4s uygulamalar gitti !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar laptop um ıphone u gormuyordu daha dogrusu ıtunes gormuyordu bende masaustu pc deki ıtunes ile aktarayım dedım.Indırdıgım uygulamayı atmak istedim surekledım benım tele dogru ama atmadı ne yaptıysam daha sonra ıtunesden benım telın ayarlarından uygulamalara gırdım uygulama eszamanlama kapalıydı bende açtım otomatık uygulamaları direk eszamanla diye uygulamayı tel e attı ama bazı uygulamaları arsivledi bazılarını gitti anlamadım ne oldu cogu ücretli uygulamalardı anlamadım ne oldu gerı nasıl yuklıcem onları bır cok uygulama gitti :( ve ucretli ındırdıgım uygulamaları tekrar ındırsem gene ucret alır mı ?

• baska bir itunes ile sync ettiğiniz için silinmiş normal,masaüstünden de sync işlemini yapmak istiyorsanız telefonu orayada aktarmanız gerekli ki sıkıntı cıkmasın.
    telefon adına sag tıklayıp-satın alınan aktar.

ücretlileri tekrar indirebilirsiniz ücret alınmaz
  • Dostum dediğini yaptım ama gelmedi uygulamalar mesela ben fruit ninja uygulamasını indirmiştim ücretli simdi tekrar indirmek istiyorum paralı görünüyor offffff
  • gittikten sonra gelmez normaldir,tekrar yükledikten sonra yapın ve uygulamaları eszamanlama tikini koyun.
    paralı yazması önemli değil,satın aldıgınız apple id ile giriş yaptıgınıza emin olun indirin,para almayacaktır
  • Tskler dostum yaptım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple iPhone 5C [ANA KONU]
    11 yıl önce açıldı
    3G ve 3Gs iPhone ANA KONU
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.