Şimdi Ara

İphone 4s'ten kitap okumak(e-book)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mümkün mü arkadaşlar programı varsa ücretsiz mi parayla mı?pdf,epub dosyalarını kendimiz internetten indirip atabiliyor muyuz?son olarak okumak rahat mı göz yoruyor mu yardımcı olursanız sevinirim.

• İtunes de vardı galiba bak istersen. Ama ingilizcedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iphone 3 4 5 kaç olursa olsun, bu tür aletlerle kitap okunmaz, yarım saat sonra gözünden yaş gelmeye başlar. Sürekli bunu yaparsan ciddi göz kusurlarının ortaya çıkması işten bile değil. Bir engel yoksa al bir e kitap okuyucu rahat et. Gözlerine yazık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullandığınız var mı arkadaşlar? Birkaç uygulama ismi paylaşırsanız sevinirim.
  • Pdf kitaplarım var, sadece bunları tel.e atıp okumaya yarayan bir şey olsa yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikiodayediduvar

Iphone 3 4 5 kaç olursa olsun, bu tür aletlerle kitap okunmaz, yarım saat sonra gözünden yaş gelmeye başlar. Sürekli bunu yaparsan ciddi göz kusurlarının ortaya çıkması işten bile değil. Bir engel yoksa al bir e kitap okuyucu rahat et. Gözlerine yazık.

0 iphone 4s kaliteli 5-6 kitap okuyucuya denk geliyor. Iphone alan biri rahatlıkla kitap okuyucu da alabilir, maksat cihaz kalabalığı olmadan, yük yapmadan ve kitapları telefonda okumaksa okunabilir ama göz sağlığı açısından sağlıklı değil
  • Biraz araştırdım, yabancı kitapları tel.den indirip okumak için ibooks uygun gözüküyor. Ama ben elimdeki pdf'ler için arıyordum, Goodreader adlı uygulamayı buldum, ayrıntılı ayarları var, dosyaları wifi'dan atmak kolay, onu kullanacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Death Note E-Kitap
    11 yıl önce açıldı
    İpad'e Pdf Atmak
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Good reader iyi bir programdır .Ama ücretli. pc deki bütün kitapları atabilir ve okuyabilirsin.
  • Ücretsizini buldum. JB'de çalışıyor, günlük kullanıyorum. Ekranı siyah, yazıyı sarı yapması güzel, göz yormuyor.
  • iphone 4 ten rahatlıkla kitap okuyabiliyorum yapman gereken itools programını indirmek ve indirdiğin pdf ve epub programlarını sürükleyerek içine bırakmak.ayrıca başkalarının dediğinin aksine kesinlikle gözü yormuyor.belki benim okuma stilimden kaynaklanıyor olabilir.ama bugüne kadar iphone dan kitap okurken hiç rahatsız olmadım.harry potter serisini iphone da bitirdim şimdi de 2 günde bir kitap bitiriyorum.ipad almayı bile düşünüyorum kitap okumak için o derece yani.tabi retina ekranında bunda katkısı vardır kesinlikle iphone 4 ve üstü modeller ve ipad 3 ve üstünde kitap okumak daha kolay.kitabın ismini google a yazıp sonuna epub ekle.
  • Ben iBooks'tan bitirmiştim Çorak Topraklar'ı. PDF'leri iPhone ekranı için uygun EPUB'a çeviren bir program vardı da unuttum şimdi adını.
  • İbooks,Stanza,Wattpad(içinde kitaplar da var ama galiba eksik),good reader kitap okumak için iyidir.Daha önce söylediğim gibi en beğendiğim good reader dir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.